Halvat lennot JetBlue

Tietoja yhtiöstä JetBlue

JetBlue on yksi suosituimmista lentoyhtiöistä Jetcostin käyttäjien keskuudessa. Edulliset lennot sekä luotettavat ja joustavat aikataulut takaavat JetBlue lentojen suosion. Jetcostin hakukone hakee ja vertailee yli 250:n netissä toimivan matkatoimiston JetBlue lentotarjouksia. Matkan pääset kätevästi varaamaan klikkaamalla hakutuloksista suoraan ja ilman välikäsiä matkatoimiston varauspalveluun.

Halpojen lentojen lisäksi voit hakea Jetcostin hakukoneella myös haluamasi kohteen parhaita hotelleja ja vuokra-autoja. Jetcost onkin oikea paikka aloittaa matkan suunnittelu sekä halpojen JetBlue lentolippujen etsiminen. Varaa lennot kätevästi ja ilman välikäsiä klikkaamalla hakutuloksista suoraan JetBlue lentoja myyvän matkatoimiston sivulle. Klikkaa ja valitse lentosi!

Kalusto JetBlue: 173 + 1

Airbus A320 Airbus A320-200 122
Embraer ERJ-190 Embraer ERJ-190 51

Lennonaikaiset palvelut JetBlue :

Matkatavaroita koskeva tieto (franchising, maksu sallitun ylittävästä painosta) :

Hubi: JetBlue toimii pääasiassa New York - John F. Kennedy airport (JFK).

New York - John F. Kennedy International (JFK / KJFK)

14-07-1999

7.1

JetBlue - Liittyvät yhtiöt ja kanta-asiakkuusohjelmat (frequent flyer program) : Kanta-asiakkuusohjelma JetBlue on TrueBlue.


JetBlue (B6/JBU)

Etsitkö edullisia JetBlue lentolippuja? Jetcostin kattava ja helppokäyttöinen hakukone on oikea paikka aloittaa etsinnät. Vain yhdellä klikkauksella pääset vertailemaan netin suurimpien varaussivustojen tarjoamia JetBlue lentoja. Voit olla varma, että pääset haluamallesi lennolle parhaaseen mahdolliseen hintaan! Syötä vain matkustuspäivämäärät hakukoneeseen ja Jetcost hoitaa vertailun puolestasi. Valitse sitten hakutuloksista itsellesi sopivin ja edullisin JetBlue lento.