Halvat lennot Japan Airlines

Tietoja yhtiöstä Japan Airlines

Japan Airlines lukeutuu suosituimpiin lentoyhtiöihin Jetcostin käyttäjien keskuudessa. Kätevien lentoaikojen ja halpojen lentojensa ansiosta Japan Airlines liput myydäänkin nopeasti, joten pidä kiirettä ja etsi itsellesi sopivimpia lentoja jo heti tänään! Jetcostin hakukone kokoaa yhteen jopa yli 250:n matkatoimiston parhaat Japan Airlines lentotarjoukset. Matkan varaat kätevästi klikkaamalla hakutuloksista suoraan matkatoimiston varaussivulle. Matkan suunnittelun ei siis tarvitse olla stressaavaa!

Halpojen lentojen lisäksi voit hakea Jetcostin hakukoneella myös haluamasi kohteen parhaita hotelleja ja vuokra-autoja. Jetcost onkin oikea paikka aloittaa matkan suunnittelu sekä halpojen Japan Airlines lentolippujen etsiminen. Varaa lennot kätevästi ja ilman välikäsiä klikkaamalla hakutuloksista suoraan Japan Airlines lentoja myyvän matkatoimiston sivulle. Klikkaa ja valitse lentosi!

Kalusto Japan Airlines: 124 + 30

Boeing 737 Boeing 737-800 12
Boeing 767 Boeing 767-300 49
Boeing 777 Boeing 777-200 26
Boeing 777-300 20
Boeing 787 Dreamliner Boeing 787-8 Dreamliner 4
McDonnell-Douglas MD-90 McDonnell-Douglas MD-90 13

Lennonaikaiset palvelut Japan Airlines :

Matkatavaroita koskeva tieto (franchising, maksu sallitun ylittävästä painosta) :

Hubi: Japan Airlines toimii pääasiassa Tokio - Narita airport (NRT).

Japan Airlines Co., Ltd

01-08-1951

9.6

Japan Airlines - Liittyvät yhtiöt ja kanta-asiakkuusohjelmat (frequent flyer program) : Japan Airlines on liittynyt Oneworld. Kanta-asiakkuusohjelma Japan Airlines on JAL Mileage Bank.


Japan Airlines (JL/JAL)

Jetcostin hakukoneen avulla löydät parhaat Japan Airlines lentotarjoukset vain yhdellä klikkauksella. Jetcost on koonnut eri matkatoimistojen tarjoamat Japan Airlines lennot kätevästi yhteen paikkaan. Sinun tarvitsee vain valita omalle budjetillesi ja aikatauluihisi sopivin vaihtoehto. Varmista siis, että löydät halvimmat Japan Airlines lennot vertailemalla Jetcostin avulla eri matkatoimistojen parhaita tarjouksia!