Halvat lennot Island Air

Tietoja yhtiöstä Island Air

Olipa kyseessä sitten työ- tai lomamatka, Island Air on aina luotettava valinta. Edullisten hintojensa ja kätevien aikataulujensa ansiosta Island Air lukeutuu myös suosituimpiin lentoyhtiöihin Jetcostin käyttäjien keskuudessa. Toimi siis nopeasti, ja vertaile eri matkatoimistojen edullisia Island Air lentotarjouksia. Jetcostin hakukone kattaa yli 250 netissä toimivaa matkatoimistoa, joten löydät varmasti haluamasi lennon halvimpaan mahdolliseen hintaan viettämättä tuntikausia eri sivustoja selaillen.

Jetcostin avulla säästät siis sekä aikaa että rahaa. Ja mikä parasta, hakukoneen avulla koko matkan suunnittelu sujuu kätevästi ja vaivatta. Island Air lentojen lisäksi löydät myös haluamasi kohteen parhaat hotellit, edullisimmat vuokra-autot sekä halutessasi myös pakettimatkat. Olipa kyseessä siis työ- tai lomamatka, halvat lennot ovat vain yhden klikkauksen päässä!

Kalusto Island Air: 5

ATR 42/72 ATR 42/72-ATR 72 5

Lennonaikaiset palvelut Island Air :

Matkatavaroita koskeva tieto (franchising, maksu sallitun ylittävästä painosta) :

Hubi: Island Air toimii pääasiassa Honolulu airport (HNL).

Honolulu - International (HNL / PHNL)

Hawaii Island Air, Inc.

1980

20.3


Island Air (WP/MKU)

Jetcostin kattavan hakukoneen avulla löydät edullisimmat Island Air lentoliput vain yhdellä klikkauksella. Eri matkatoimistojen parhaita lentotarjouksia vertailemalla voit olla varma, että varaat juuri omalle budjetillesi ja aikatauluihiesi sopivimmat lentoliput. Vertailu on todella helppoa ja vaivatonta! Syötä vaan hakukoneeseen haluamasi matkustusajankohta ja valitse itsellesi sopivimmat Island Air lentoliput.