Halvat lennot GoAir

Tietoja yhtiöstä GoAir

Olipa kyseessä sitten työ- tai lomamatka, GoAir on aina luotettava valinta. Edullisten hintojensa ja kätevien aikataulujensa ansiosta GoAir lukeutuu myös suosituimpiin lentoyhtiöihin Jetcostin käyttäjien keskuudessa. Toimi siis nopeasti, ja vertaile eri matkatoimistojen edullisia GoAir lentotarjouksia. Jetcostin hakukone kattaa yli 250 netissä toimivaa matkatoimistoa, joten löydät varmasti haluamasi lennon halvimpaan mahdolliseen hintaan viettämättä tuntikausia eri sivustoja selaillen.

Jetcostin avulla säästät siis sekä aikaa että rahaa. Ja mikä parasta, hakukoneen avulla koko matkan suunnittelu sujuu kätevästi ja vaivatta. GoAir lentojen lisäksi löydät myös haluamasi kohteen parhaat hotellit, edullisimmat vuokra-autot sekä halutessasi myös pakettimatkat. Olipa kyseessä siis työ- tai lomamatka, halvat lennot ovat vain yhden klikkauksen päässä!

Kalusto GoAir: 18 + 1

Airbus A320 Airbus A320-200 18

Lennonaikaiset palvelut GoAir :

Matkatavaroita koskeva tieto (franchising, maksu sallitun ylittävästä painosta) :

Hubi: GoAir toimii pääasiassa Mumbai airport (BOM).

Mumbai - Chhatrapati Shivaji International (BOM / VABB)

06-2004

04-11-2005

3


GoAir (G8/GOW)

Jetcostin kattavan hakukoneen avulla löydät edullisimmat GoAir lentoliput vain yhdellä klikkauksella. Eri matkatoimistojen parhaita lentotarjouksia vertailemalla voit olla varma, että varaat juuri omalle budjetillesi ja aikatauluihiesi sopivimmat lentoliput. Vertailu on todella helppoa ja vaivatonta! Syötä vaan hakukoneeseen haluamasi matkustusajankohta ja valitse itsellesi sopivimmat GoAir lentoliput.