Halvat lennot easyjet

Tietoja yhtiöstä easyjet

Eri matkailusivustot voivat myydä lippuja samoillekin lennoille hyvin eri hintaan. easyjet on erittäin suosittu yhtiö Jetcostin käyttäjien keskuudessa, joten lentoliput myydään loppuun nopeasti. Onneksi tavoitat Jetcostin hakukoneella jopa yli 250 netissä toimivaa varaussivustoa ja matkatoimistoa, joten saat aina paikan parhaaseen mahdolliseen hintaan. Sinun tarvitsee vain valita halvin easyjet lentotarjous ja klikata suoraan hakutuloksista lennot myyvän sivuston varauspalveluun.

Jetcostin avulla suunnittelet matkasi helposti ja nopeasti. Edullisten easyjet lentojen lisäksi voit vertailla sivustolla kohteen hotellitarjontaa, vuokra-autoja sekä myös pakettimatkoja. Älä siis tuhlaa aikaa lukemattomilla sivustoilla etsimässä parhaita hintoja. Klikkaa suoraan Jetcostin hakukoneeseen ja löydät edullisimmat easyjet lennot saman tien. Kätevää ja nopeaa. Hyvää matkaa!

Kalusto easyjet: 189 + 7

Airbus A319 Airbus A319-100 146
Airbus A320 Airbus A320-200 43

Lennonaikaiset palvelut easyjet :

Matkatavaroita koskeva tieto (franchising, maksu sallitun ylittävästä painosta) :

Hubi: easyjet toimii pääasiassa Zlin airport (GTW).

easyJet Airline Company Limited

18-10-1995

4.1


easyjet (U2/EZY)

Jetcostin kattavan hakukoneen avulla löydät edullisimmat easyjet lentoliput vain yhdellä klikkauksella. Eri matkatoimistojen parhaita lentotarjouksia vertailemalla voit olla varma, että varaat juuri omalle budjetillesi ja aikatauluihiesi sopivimmat lentoliput. Vertailu on todella helppoa ja vaivatonta! Syötä vaan hakukoneeseen haluamasi matkustusajankohta ja valitse itsellesi sopivimmat easyjet lentoliput.