Halvat lennot China Airlines

Tietoja yhtiöstä China Airlines

China Airlines tarjoaa luotettavat lennot haluamaasi kohteeseen, olipa kyseessä sitten työ- tai lomamatka. Edullisista ja tasokkaista lennoistaan tunnettu China Airlines onkin yksi Jetcostin suosituimmista lentoyhtiöistä. Jetcostin hakukoneella pääset vertailemaan jopa yli 250:n netissä toimivan matkailu- ja varaussivuston tarjoamia China Airlines lentotarjouksia, joten saat lentosi varmasti parhaaseen hintaan.

Jetcostin avulla säästät siis sekä aikaa että rahaa. Ja mikä parasta, hakukoneen avulla koko matkan suunnittelu sujuu kätevästi ja vaivatta. China Airlines lentojen lisäksi löydät myös haluamasi kohteen parhaat hotellit, edullisimmat vuokra-autot sekä halutessasi myös pakettimatkat. Olipa kyseessä siis työ- tai lomamatka, halvat lennot ovat vain yhden klikkauksen päässä!

Kalusto China Airlines: 71 + 2

Airbus A330 Airbus A330-300 22
Airbus A340 Airbus A340-300 6
Boeing 737 Boeing 737-800 10
Boeing 747 Boeing 747-400 31

Lennonaikaiset palvelut China Airlines :

Matkatavaroita koskeva tieto (franchising, maksu sallitun ylittävästä painosta) :

Hubi: China Airlines toimii pääasiassa Taipei airport (TPE).

Taipei - Taoyuan International Airport (TPE / RCTP)

China Airlines Ltd.

16-12-1959

9.1

China Airlines - Liittyvät yhtiöt ja kanta-asiakkuusohjelmat (frequent flyer program) : China Airlines on liittynyt SkyTeam. Kanta-asiakkuusohjelma China Airlines on Dynasty Flyer.


China Airlines (CI/CAL)

Jetcostin hakukoneen avulla löydät parhaat China Airlines lentotarjoukset vain yhdellä klikkauksella. Jetcost on koonnut eri matkatoimistojen tarjoamat China Airlines lennot kätevästi yhteen paikkaan. Sinun tarvitsee vain valita omalle budjetillesi ja aikatauluihisi sopivin vaihtoehto. Varmista siis, että löydät halvimmat China Airlines lennot vertailemalla Jetcostin avulla eri matkatoimistojen parhaita tarjouksia!