Halvat lennot Cathay Pacific Airways

Tietoja yhtiöstä Cathay Pacific Airways

Cathay Pacific Airways on yksi suosituimmista lentoyhtiöistä Jetcostin käyttäjien keskuudessa. Edulliset lennot sekä luotettavat ja joustavat aikataulut takaavat Cathay Pacific Airways lentojen suosion. Jetcostin hakukone hakee ja vertailee yli 250:n netissä toimivan matkatoimiston Cathay Pacific Airways lentotarjouksia. Matkan pääset kätevästi varaamaan klikkaamalla hakutuloksista suoraan ja ilman välikäsiä matkatoimiston varauspalveluun.

Halpojen lentojen lisäksi voit hakea Jetcostin hakukoneella myös haluamasi kohteen parhaita hotelleja ja vuokra-autoja. Jetcost onkin oikea paikka aloittaa matkan suunnittelu sekä halpojen Cathay Pacific Airways lentolippujen etsiminen. Varaa lennot kätevästi ja ilman välikäsiä klikkaamalla hakutuloksista suoraan Cathay Pacific Airways lentoja myyvän matkatoimiston sivulle. Klikkaa ja valitse lentosi!

Kalusto Cathay Pacific Airways: 137 + 7

Airbus A330 Airbus A330-300 33
Airbus A340 Airbus A340-300 11
Boeing 747 Boeing 747-400 43
Boeing 747-8 5
Boeing 777 Boeing 777-200 5
Boeing 777-300 40

Lennonaikaiset palvelut Cathay Pacific Airways :

Matkatavaroita koskeva tieto (franchising, maksu sallitun ylittävästä painosta) :

Hubi: Cathay Pacific Airways toimii pääasiassa Hongkong airport (HKG).

Cathay Pacific Airways Limited

24-09-1946

10.8

Cathay Pacific Airways - Liittyvät yhtiöt ja kanta-asiakkuusohjelmat (frequent flyer program) : Cathay Pacific Airways on liittynyt Oneworld. Kanta-asiakkuusohjelma Cathay Pacific Airways on The Marco Polo Club.


Cathay Pacific Airways (CX/CPA)

Etsitkö edullisia Cathay Pacific Airways lentolippuja? Jetcostin kattava ja helppokäyttöinen hakukone on oikea paikka aloittaa etsinnät. Vain yhdellä klikkauksella pääset vertailemaan netin suurimpien varaussivustojen tarjoamia Cathay Pacific Airways lentoja. Voit olla varma, että pääset haluamallesi lennolle parhaaseen mahdolliseen hintaan! Syötä vain matkustuspäivämäärät hakukoneeseen ja Jetcost hoitaa vertailun puolestasi. Valitse sitten hakutuloksista itsellesi sopivin ja edullisin Cathay Pacific Airways lento.