Halvat lennot Cambodia Angkor Air

Tietoja yhtiöstä Cambodia Angkor Air

Eri matkailusivustot voivat myydä lippuja samoillekin lennoille hyvin eri hintaan. Cambodia Angkor Air on erittäin suosittu yhtiö Jetcostin käyttäjien keskuudessa, joten lentoliput myydään loppuun nopeasti. Onneksi tavoitat Jetcostin hakukoneella jopa yli 250 netissä toimivaa varaussivustoa ja matkatoimistoa, joten saat aina paikan parhaaseen mahdolliseen hintaan. Sinun tarvitsee vain valita halvin Cambodia Angkor Air lentotarjous ja klikata suoraan hakutuloksista lennot myyvän sivuston varauspalveluun.

Jetcostin avulla suunnittelet matkasi helposti ja nopeasti. Edullisten Cambodia Angkor Air lentojen lisäksi voit vertailla sivustolla kohteen hotellitarjontaa, vuokra-autoja sekä myös pakettimatkoja. Älä siis tuhlaa aikaa lukemattomilla sivustoilla etsimässä parhaita hintoja. Klikkaa suoraan Jetcostin hakukoneeseen ja löydät edullisimmat Cambodia Angkor Air lennot saman tien. Kätevää ja nopeaa. Hyvää matkaa!

Kalusto Cambodia Angkor Air: 6

Airbus A321 Airbus A321-200 4
ATR 42/72 ATR 42/72-ATR 72 2

Lennonaikaiset palvelut Cambodia Angkor Air :

Matkatavaroita koskeva tieto (franchising, maksu sallitun ylittävästä painosta) :

Hubi: Cambodia Angkor Air toimii pääasiassa Phnom Penh airport (PNH).

Phnom Penh - Pochentong International (PNH / VDPP)

2009

24-07-2009

4.6


Cambodia Angkor Air (K6/VAV)

Jetcostin kattavan hakukoneen avulla löydät edullisimmat Cambodia Angkor Air lentoliput vain yhdellä klikkauksella. Eri matkatoimistojen parhaita lentotarjouksia vertailemalla voit olla varma, että varaat juuri omalle budjetillesi ja aikatauluihiesi sopivimmat lentoliput. Vertailu on todella helppoa ja vaivatonta! Syötä vaan hakukoneeseen haluamasi matkustusajankohta ja valitse itsellesi sopivimmat Cambodia Angkor Air lentoliput.