Halvat lennot Brit Air

Tietoja yhtiöstä Brit Air

Olipa kyseessä sitten työ- tai lomamatka, Brit Air on aina luotettava valinta. Edullisten hintojensa ja kätevien aikataulujensa ansiosta Brit Air lukeutuu myös suosituimpiin lentoyhtiöihin Jetcostin käyttäjien keskuudessa. Toimi siis nopeasti, ja vertaile eri matkatoimistojen edullisia Brit Air lentotarjouksia. Jetcostin hakukone kattaa yli 250 netissä toimivaa matkatoimistoa, joten löydät varmasti haluamasi lennon halvimpaan mahdolliseen hintaan viettämättä tuntikausia eri sivustoja selaillen.

Brit Air lentojen lisäksi Jetcostin hakukone löytää myös haluamasi kohteen mielenkiintoisimmat ja edullisimmat hotellit, vuokra-autot sekä halutessasi myös pakettimatkat. Jetcostin avulla matkan suunnittelu käykin helposti ja vaivattomasti. Jos siis etsit halpoja Brit Air lentoja, anna Jetcostin hoitaa vertailu puolestasi ja klikkaa hakutuloksista suoraan lentoa myyvän sivuston varauspalveluun. Voisiko matkan varaaminen olla helpompaa?

Kalusto Brit Air: 41

Canadair CRJ-100 Series Canadair CRJ-100 12
Canadair CRJ-1000 Canadair CRJ-1000 13
Canadair CRJ-700 Canadair CRJ-700 14

Lennonaikaiset palvelut Brit Air :

Matkatavaroita koskeva tieto (franchising, maksu sallitun ylittävästä painosta) :

Hubi: Brit Air toimii pääasiassa Morlaix airport (MXN).

Morlaix - Ploujean (MXN / LFRU)

1973

1975

6.1

Brit Air - Liittyvät yhtiöt ja kanta-asiakkuusohjelmat (frequent flyer program) : Brit Air on liittynyt SkyTeam. Kanta-asiakkuusohjelma Brit Air on Flying Blue.


Brit Air (DB/BZH)

Etsitkö edullisia Brit Air lentolippuja? Jetcostin kattava ja helppokäyttöinen hakukone on oikea paikka aloittaa etsinnät. Vain yhdellä klikkauksella pääset vertailemaan netin suurimpien varaussivustojen tarjoamia Brit Air lentoja. Voit olla varma, että pääset haluamallesi lennolle parhaaseen mahdolliseen hintaan! Syötä vain matkustuspäivämäärät hakukoneeseen ja Jetcost hoitaa vertailun puolestasi. Valitse sitten hakutuloksista itsellesi sopivin ja edullisin Brit Air lento.