Halvat lennot BMI

Tietoja yhtiöstä BMI

BMI on yksi suosituimmista lentoyhtiöistä Jetcostin käyttäjien keskuudessa. Edulliset lennot sekä luotettavat ja joustavat aikataulut takaavat BMI lentojen suosion. Jetcostin hakukone hakee ja vertailee yli 250:n netissä toimivan matkatoimiston BMI lentotarjouksia. Matkan pääset kätevästi varaamaan klikkaamalla hakutuloksista suoraan ja ilman välikäsiä matkatoimiston varauspalveluun.

Jetcost on netin monipuolisimpia ja johtavia lentojen, hotellien, vuokra-autojen ja pakettimatkojen vertailusivustoja. Jetcostin hakukone takaa, että löydät varmasti edullisimmat BMI lennot. Tutustu siis tarjolla olevaan lentovalikoimaan, valitse itsellesi sopivimmat BMI lennot, ja varaa matkasi helposti ja nopeasti tuhlaamatta aikaa useilla eri sivustoilla. Helppoa ja kätevää!

Kalusto BMI: 26

Airbus A319 Airbus A319-100 10
Airbus A320 Airbus A320-200 7
Airbus A321 Airbus A321-200 7
Airbus A330 Airbus A330-200 2

Lennonaikaiset palvelut BMI :

Matkatavaroita koskeva tieto (franchising, maksu sallitun ylittävästä painosta) :

Hubi: BMI toimii pääasiassa Lontoo - Heathrow airport (LHR).

London - Heathrow (LHR / EGLL)

16-02-1949

8.2

BMI - Liittyvät yhtiöt ja kanta-asiakkuusohjelmat (frequent flyer program) : BMI on liittynyt Star Alliance. Kanta-asiakkuusohjelma BMI on Diamond Club.


BMI (BD/BMA)

Jetcostin hakukoneen avulla löydät parhaat BMI lentotarjoukset vain yhdellä klikkauksella. Jetcost on koonnut eri matkatoimistojen tarjoamat BMI lennot kätevästi yhteen paikkaan. Sinun tarvitsee vain valita omalle budjetillesi ja aikatauluihisi sopivin vaihtoehto. Varmista siis, että löydät halvimmat BMI lennot vertailemalla Jetcostin avulla eri matkatoimistojen parhaita tarjouksia!