Halvat lennot Blue1

Tietoja yhtiöstä Blue1

Olipa kyseessä sitten työ- tai lomamatka, Blue1 on aina luotettava valinta. Edullisten hintojensa ja kätevien aikataulujensa ansiosta Blue1 lukeutuu myös suosituimpiin lentoyhtiöihin Jetcostin käyttäjien keskuudessa. Toimi siis nopeasti, ja vertaile eri matkatoimistojen edullisia Blue1 lentotarjouksia. Jetcostin hakukone kattaa yli 250 netissä toimivaa matkatoimistoa, joten löydät varmasti haluamasi lennon halvimpaan mahdolliseen hintaan viettämättä tuntikausia eri sivustoja selaillen.

Jetcost on netin monipuolisimpia ja johtavia lentojen, hotellien, vuokra-autojen ja pakettimatkojen vertailusivustoja. Jetcostin hakukone takaa, että löydät varmasti edullisimmat Blue1 lennot. Tutustu siis tarjolla olevaan lentovalikoimaan, valitse itsellesi sopivimmat Blue1 lennot, ja varaa matkasi helposti ja nopeasti tuhlaamatta aikaa useilla eri sivustoilla. Helppoa ja kätevää!

Kalusto Blue1: 13

ATR 42/72 ATR 42/72-ATR 72 3
Boeing 717 Boeing 717-200 9
Saab 2000 Saab 2000-Saab 2000 1

Lennonaikaiset palvelut Blue1 :

Matkatavaroita koskeva tieto (franchising, maksu sallitun ylittävästä painosta) :

Hubi: Blue1 toimii pääasiassa Helsinki airport (HEL).

Helsinki - Vantaa (HEL / EFHK)

Blue1 Oy

1987

01-2004

9.4

Blue1 - Liittyvät yhtiöt ja kanta-asiakkuusohjelmat (frequent flyer program) : Blue1 on liittynyt Star Alliance.


Blue1 (KF/BLF)

Etsitkö edullisia Blue1 lentolippuja? Jetcostin kattava ja helppokäyttöinen hakukone on oikea paikka aloittaa etsinnät. Vain yhdellä klikkauksella pääset vertailemaan netin suurimpien varaussivustojen tarjoamia Blue1 lentoja. Voit olla varma, että pääset haluamallesi lennolle parhaaseen mahdolliseen hintaan! Syötä vain matkustuspäivämäärät hakukoneeseen ja Jetcost hoitaa vertailun puolestasi. Valitse sitten hakutuloksista itsellesi sopivin ja edullisin Blue1 lento.