Halvat lennot Amaszonas

Tietoja yhtiöstä Amaszonas

Olipa kyseessä sitten työ- tai lomamatka, Amaszonas on aina luotettava valinta. Edullisten hintojensa ja kätevien aikataulujensa ansiosta Amaszonas lukeutuu myös suosituimpiin lentoyhtiöihin Jetcostin käyttäjien keskuudessa. Toimi siis nopeasti, ja vertaile eri matkatoimistojen edullisia Amaszonas lentotarjouksia. Jetcostin hakukone kattaa yli 250 netissä toimivaa matkatoimistoa, joten löydät varmasti haluamasi lennon halvimpaan mahdolliseen hintaan viettämättä tuntikausia eri sivustoja selaillen.

Jetcostin avulla suunnittelet matkasi helposti ja nopeasti. Edullisten Amaszonas lentojen lisäksi voit vertailla sivustolla kohteen hotellitarjontaa, vuokra-autoja sekä myös pakettimatkoja. Älä siis tuhlaa aikaa lukemattomilla sivustoilla etsimässä parhaita hintoja. Klikkaa suoraan Jetcostin hakukoneeseen ja löydät edullisimmat Amaszonas lennot saman tien. Kätevää ja nopeaa. Hyvää matkaa!

Kalusto Amaszonas: 4 + 3

Canadair CRJ-100 Series Canadair CRJ-200 4

Lennonaikaiset palvelut Amaszonas :

Matkatavaroita koskeva tieto (franchising, maksu sallitun ylittävästä painosta) :

Hubi: Amaszonas toimii pääasiassa La Paz airport (LPB).

La Paz - El Alto International (LPB / SLLP)

Línea Aérea Amaszonas S.A.

1998

14.9


Amaszonas (Z8/AZN)

Jetcostin hakukoneen avulla löydät parhaat Amaszonas lentotarjoukset vain yhdellä klikkauksella. Jetcost on koonnut eri matkatoimistojen tarjoamat Amaszonas lennot kätevästi yhteen paikkaan. Sinun tarvitsee vain valita omalle budjetillesi ja aikatauluihisi sopivin vaihtoehto. Varmista siis, että löydät halvimmat Amaszonas lennot vertailemalla Jetcostin avulla eri matkatoimistojen parhaita tarjouksia!