Halvat lennot Allegiant Air

Tietoja yhtiöstä Allegiant Air

Allegiant Air tarjoaa luotettavat lennot haluamaasi kohteeseen, olipa kyseessä sitten työ- tai lomamatka. Edullisista ja tasokkaista lennoistaan tunnettu Allegiant Air onkin yksi Jetcostin suosituimmista lentoyhtiöistä. Jetcostin hakukoneella pääset vertailemaan jopa yli 250:n netissä toimivan matkailu- ja varaussivuston tarjoamia Allegiant Air lentotarjouksia, joten saat lentosi varmasti parhaaseen hintaan.

Jetcostin avulla suunnittelet matkasi helposti ja nopeasti. Edullisten Allegiant Air lentojen lisäksi voit vertailla sivustolla kohteen hotellitarjontaa, vuokra-autoja sekä myös pakettimatkoja. Älä siis tuhlaa aikaa lukemattomilla sivustoilla etsimässä parhaita hintoja. Klikkaa suoraan Jetcostin hakukoneeseen ja löydät edullisimmat Allegiant Air lennot saman tien. Kätevää ja nopeaa. Hyvää matkaa!

Kalusto Allegiant Air: 64 + 2

Boeing 757 Boeing 757-200 2
McDonnell-Douglas MD-80 McDonnell-Douglas MD-82 9
McDonnell-Douglas MD-83 40
McDonnell-Douglas MD-87 3
McDonnell-Douglas MD-88 6

Lennonaikaiset palvelut Allegiant Air :

Matkatavaroita koskeva tieto (franchising, maksu sallitun ylittävästä painosta) :

Hubi: Allegiant Air toimii pääasiassa Las Vegas - McCarran airport (LAS).

Las Vegas - McCarran International (LAS / KLAS)

1998

22.4


Allegiant Air (G4/AAY)

Etsitkö edullisia Allegiant Air lentolippuja? Jetcostin kattava ja helppokäyttöinen hakukone on oikea paikka aloittaa etsinnät. Vain yhdellä klikkauksella pääset vertailemaan netin suurimpien varaussivustojen tarjoamia Allegiant Air lentoja. Voit olla varma, että pääset haluamallesi lennolle parhaaseen mahdolliseen hintaan! Syötä vain matkustuspäivämäärät hakukoneeseen ja Jetcost hoitaa vertailun puolestasi. Valitse sitten hakutuloksista itsellesi sopivin ja edullisin Allegiant Air lento.