Halvat lennot Airlinair

Tietoja yhtiöstä Airlinair

Olipa kyseessä sitten työ- tai lomamatka, Airlinair on aina luotettava valinta. Edullisten hintojensa ja kätevien aikataulujensa ansiosta Airlinair lukeutuu myös suosituimpiin lentoyhtiöihin Jetcostin käyttäjien keskuudessa. Toimi siis nopeasti, ja vertaile eri matkatoimistojen edullisia Airlinair lentotarjouksia. Jetcostin hakukone kattaa yli 250 netissä toimivaa matkatoimistoa, joten löydät varmasti haluamasi lennon halvimpaan mahdolliseen hintaan viettämättä tuntikausia eri sivustoja selaillen.

Jetcostin avulla säästät siis sekä aikaa että rahaa. Ja mikä parasta, hakukoneen avulla koko matkan suunnittelu sujuu kätevästi ja vaivatta. Airlinair lentojen lisäksi löydät myös haluamasi kohteen parhaat hotellit, edullisimmat vuokra-autot sekä halutessasi myös pakettimatkat. Olipa kyseessä siis työ- tai lomamatka, halvat lennot ovat vain yhden klikkauksen päässä!

Kalusto Airlinair: 24

ATR 42/72 ATR 42/72-ATR 42 16
ATR 42/72-ATR 72 8

Lennonaikaiset palvelut Airlinair :

Matkatavaroita koskeva tieto (franchising, maksu sallitun ylittävästä painosta) :

Hubi: Airlinair toimii pääasiassa Pariisi - Orly airport (ORY).

1999

17.1

Airlinair - Liittyvät yhtiöt ja kanta-asiakkuusohjelmat (frequent flyer program) : Airlinair on liittynyt SkyTeam. Kanta-asiakkuusohjelma Airlinair on Flying Blue.


Airlinair (A5/RLA)

Etsitkö Airlinair yhtiön lentoja? Etsintä voi olla vaivalloista, sillä eri varaussivustot myyvät lippuja samoillekin lennoille hyvin eri hintaan. Löydät kuitenkin varmasti edullisimmat lennot Jetcostin monipuolisen hakukoneen avulla. Klikkaa ja vertaile eri matkatoimistojen halvimpia Airlinair lentoja helposti ja nopeasti. Syötä hakukoneeseen vain haluamasi matkustuspäivämäärät ja valitse omalle budjetillesi ja omiin tarpeisiisi sopivimmat Airlinair lennot.