Halvat lennot AirAsia X

Tietoja yhtiöstä AirAsia X

Olipa kyseessä sitten työ- tai lomamatka, AirAsia X on aina luotettava valinta. Edullisten hintojensa ja kätevien aikataulujensa ansiosta AirAsia X lukeutuu myös suosituimpiin lentoyhtiöihin Jetcostin käyttäjien keskuudessa. Toimi siis nopeasti, ja vertaile eri matkatoimistojen edullisia AirAsia X lentotarjouksia. Jetcostin hakukone kattaa yli 250 netissä toimivaa matkatoimistoa, joten löydät varmasti haluamasi lennon halvimpaan mahdolliseen hintaan viettämättä tuntikausia eri sivustoja selaillen.

Jetcostin avulla säästät siis sekä aikaa että rahaa. Ja mikä parasta, hakukoneen avulla koko matkan suunnittelu sujuu kätevästi ja vaivatta. AirAsia X lentojen lisäksi löydät myös haluamasi kohteen parhaat hotellit, edullisimmat vuokra-autot sekä halutessasi myös pakettimatkat. Olipa kyseessä siis työ- tai lomamatka, halvat lennot ovat vain yhden klikkauksen päässä!

Kalusto AirAsia X: 20

Airbus A330 Airbus A330-200 1
Airbus A330-300 17
Airbus A340 Airbus A340-300 2

Lennonaikaiset palvelut AirAsia X :

Matkatavaroita koskeva tieto (franchising, maksu sallitun ylittävästä painosta) :

2007

02-11-2007

6.8


AirAsia X (D7/XAX)

Jetcostin kattavan hakukoneen avulla löydät edullisimmat AirAsia X lentoliput vain yhdellä klikkauksella. Eri matkatoimistojen parhaita lentotarjouksia vertailemalla voit olla varma, että varaat juuri omalle budjetillesi ja aikatauluihiesi sopivimmat lentoliput. Vertailu on todella helppoa ja vaivatonta! Syötä vaan hakukoneeseen haluamasi matkustusajankohta ja valitse itsellesi sopivimmat AirAsia X lentoliput.