Halvat lennot Air Transat

Tietoja yhtiöstä Air Transat

Air Transat lukeutuu suosituimpiin lentoyhtiöihin Jetcostin käyttäjien keskuudessa. Kätevien lentoaikojen ja halpojen lentojensa ansiosta Air Transat liput myydäänkin nopeasti, joten pidä kiirettä ja etsi itsellesi sopivimpia lentoja jo heti tänään! Jetcostin hakukone kokoaa yhteen jopa yli 250:n matkatoimiston parhaat Air Transat lentotarjoukset. Matkan varaat kätevästi klikkaamalla hakutuloksista suoraan matkatoimiston varaussivulle. Matkan suunnittelun ei siis tarvitse olla stressaavaa!

Jetcost on netin monipuolisimpia ja johtavia lentojen, hotellien, vuokra-autojen ja pakettimatkojen vertailusivustoja. Jetcostin hakukone takaa, että löydät varmasti edullisimmat Air Transat lennot. Tutustu siis tarjolla olevaan lentovalikoimaan, valitse itsellesi sopivimmat Air Transat lennot, ja varaa matkasi helposti ja nopeasti tuhlaamatta aikaa useilla eri sivustoilla. Helppoa ja kätevää!

Kalusto Air Transat: 23

Airbus A310 Airbus A310-300 11
Airbus A330 Airbus A330-200 8
Airbus A330-300 4

Lennonaikaiset palvelut Air Transat :

Matkatavaroita koskeva tieto (franchising, maksu sallitun ylittävästä painosta) :

Hubi: Air Transat toimii pääasiassa Montreal - Trudeau International airport (YUL).

Montréal - Pierre-Elliot-Trudeau International (Dorval) (YUL / CYUL)

12-1986

16.2


Air Transat (TS/TSC)

Jos etsit parhaita Air Transat lentotarjouksia, on Jetcost oikea paikka aloittaa. Jetcostin kattava hakukone kokoaa yhdelle sivulle edullisimmat Air Transat lennot nopeasti ja vaivatta. Voit valita omalle budjetillesi ja juuri sinun aikatauluihisi sopivan vaihtoehdon vain yhdellä klikkauksella. Syötä haluamasi matkustusajankohta ja kohdekaupunki hakukenttään ja tutustu Jetcostin löytämiin lentovaihtoehtoihin.