Halvat lennot Air New Zealand

Tietoja yhtiöstä Air New Zealand

Olipa kyseessä sitten työ- tai lomamatka, Air New Zealand on aina luotettava valinta. Edullisten hintojensa ja kätevien aikataulujensa ansiosta Air New Zealand lukeutuu myös suosituimpiin lentoyhtiöihin Jetcostin käyttäjien keskuudessa. Toimi siis nopeasti, ja vertaile eri matkatoimistojen edullisia Air New Zealand lentotarjouksia. Jetcostin hakukone kattaa yli 250 netissä toimivaa matkatoimistoa, joten löydät varmasti haluamasi lennon halvimpaan mahdolliseen hintaan viettämättä tuntikausia eri sivustoja selaillen.

Jetcost on netin monipuolisimpia ja johtavia lentojen, hotellien, vuokra-autojen ja pakettimatkojen vertailusivustoja. Jetcostin hakukone takaa, että löydät varmasti edullisimmat Air New Zealand lennot. Tutustu siis tarjolla olevaan lentovalikoimaan, valitse itsellesi sopivimmat Air New Zealand lennot, ja varaa matkasi helposti ja nopeasti tuhlaamatta aikaa useilla eri sivustoilla. Helppoa ja kätevää!

Kalusto Air New Zealand: 50

Airbus A320 Airbus A320-200 17
Boeing 737 Boeing 737-300 13
Boeing 747 Boeing 747-400 2
Boeing 767 Boeing 767-300 5
Boeing 777 Boeing 777-200 8
Boeing 777-300 5

Lennonaikaiset palvelut Air New Zealand :

Matkatavaroita koskeva tieto (franchising, maksu sallitun ylittävästä painosta) :

Hubi: Air New Zealand toimii pääasiassa Auckland airport (AKL).

Auckland - International (AKL / NZAA)

Christchurch - International (CHC / NZCH)
Hong Kong - Chek Lap Kok International (HKG / VHHH)
Los Angeles - International (LAX / KLAX)
Wellington - International (WLG / NZWN)

Air New Zealand Limited

08-1939

01-04-1965

9.3

Air New Zealand - Liittyvät yhtiöt ja kanta-asiakkuusohjelmat (frequent flyer program) : Air New Zealand on liittynyt Star Alliance. Kanta-asiakkuusohjelma Air New Zealand on Airpoints.


Air New Zealand (NZ/ANZ)

Jetcostin kattavan hakukoneen avulla löydät edullisimmat Air New Zealand lentoliput vain yhdellä klikkauksella. Eri matkatoimistojen parhaita lentotarjouksia vertailemalla voit olla varma, että varaat juuri omalle budjetillesi ja aikatauluihiesi sopivimmat lentoliput. Vertailu on todella helppoa ja vaivatonta! Syötä vaan hakukoneeseen haluamasi matkustusajankohta ja valitse itsellesi sopivimmat Air New Zealand lentoliput.