Halvat lennot Air Moldova

Tietoja yhtiöstä Air Moldova

Air Moldova on yksi suosituimmista lentoyhtiöistä Jetcostin käyttäjien keskuudessa. Edulliset lennot sekä luotettavat ja joustavat aikataulut takaavat Air Moldova lentojen suosion. Jetcostin hakukone hakee ja vertailee yli 250:n netissä toimivan matkatoimiston Air Moldova lentotarjouksia. Matkan pääset kätevästi varaamaan klikkaamalla hakutuloksista suoraan ja ilman välikäsiä matkatoimiston varauspalveluun.

Halpojen lentojen lisäksi voit hakea Jetcostin hakukoneella myös haluamasi kohteen parhaita hotelleja ja vuokra-autoja. Jetcost onkin oikea paikka aloittaa matkan suunnittelu sekä halpojen Air Moldova lentolippujen etsiminen. Varaa lennot kätevästi ja ilman välikäsiä klikkaamalla hakutuloksista suoraan Air Moldova lentoja myyvän matkatoimiston sivulle. Klikkaa ja valitse lentosi!

Kalusto Air Moldova: 4

Airbus A320 Airbus A320-200 2
Embraer ERJ-190 Embraer ERJ-190 2

Lennonaikaiset palvelut Air Moldova :

Matkatavaroita koskeva tieto (franchising, maksu sallitun ylittävästä painosta) :

Hubi: Air Moldova toimii pääasiassa Chișinău airport (KIV).

Chisinau - International Airport (KIV / LUKK)

1993

13.6


Air Moldova (9U/MLD)

Jetcostin kattavan hakukoneen avulla löydät edullisimmat Air Moldova lentoliput vain yhdellä klikkauksella. Eri matkatoimistojen parhaita lentotarjouksia vertailemalla voit olla varma, että varaat juuri omalle budjetillesi ja aikatauluihiesi sopivimmat lentoliput. Vertailu on todella helppoa ja vaivatonta! Syötä vaan hakukoneeseen haluamasi matkustusajankohta ja valitse itsellesi sopivimmat Air Moldova lentoliput.