Halvat lennot Air Mauritius

Tietoja yhtiöstä Air Mauritius

Eri matkailusivustot voivat myydä lippuja samoillekin lennoille hyvin eri hintaan. Air Mauritius on erittäin suosittu yhtiö Jetcostin käyttäjien keskuudessa, joten lentoliput myydään loppuun nopeasti. Onneksi tavoitat Jetcostin hakukoneella jopa yli 250 netissä toimivaa varaussivustoa ja matkatoimistoa, joten saat aina paikan parhaaseen mahdolliseen hintaan. Sinun tarvitsee vain valita halvin Air Mauritius lentotarjous ja klikata suoraan hakutuloksista lennot myyvän sivuston varauspalveluun.

Jetcost on netin monipuolisimpia ja johtavia lentojen, hotellien, vuokra-autojen ja pakettimatkojen vertailusivustoja. Jetcostin hakukone takaa, että löydät varmasti edullisimmat Air Mauritius lennot. Tutustu siis tarjolla olevaan lentovalikoimaan, valitse itsellesi sopivimmat Air Mauritius lennot, ja varaa matkasi helposti ja nopeasti tuhlaamatta aikaa useilla eri sivustoilla. Helppoa ja kätevää!

Kalusto Air Mauritius: 12

Airbus A319 Airbus A319-100 2
Airbus A330 Airbus A330-200 2
Airbus A340 Airbus A340-300 6
ATR 42/72 ATR 42/72-ATR 72 2

Lennonaikaiset palvelut Air Mauritius :

Matkatavaroita koskeva tieto (franchising, maksu sallitun ylittävästä painosta) :

Hubi: Air Mauritius toimii pääasiassa Mauritius airport (MRU).

14-06-1967

9.3

Air Mauritius - Liittyvät yhtiöt ja kanta-asiakkuusohjelmat (frequent flyer program) : Kanta-asiakkuusohjelma Air Mauritius on Kestrelflyer.


Air Mauritius (MK/MAU)

Jos etsit parhaita Air Mauritius lentotarjouksia, on Jetcost oikea paikka aloittaa. Jetcostin kattava hakukone kokoaa yhdelle sivulle edullisimmat Air Mauritius lennot nopeasti ja vaivatta. Voit valita omalle budjetillesi ja juuri sinun aikatauluihisi sopivan vaihtoehdon vain yhdellä klikkauksella. Syötä haluamasi matkustusajankohta ja kohdekaupunki hakukenttään ja tutustu Jetcostin löytämiin lentovaihtoehtoihin.