Halvat lennot Air Madagascar

Tietoja yhtiöstä Air Madagascar

Air Madagascar tarjoaa luotettavat lennot haluamaasi kohteeseen, olipa kyseessä sitten työ- tai lomamatka. Edullisista ja tasokkaista lennoistaan tunnettu Air Madagascar onkin yksi Jetcostin suosituimmista lentoyhtiöistä. Jetcostin hakukoneella pääset vertailemaan jopa yli 250:n netissä toimivan matkailu- ja varaussivuston tarjoamia Air Madagascar lentotarjouksia, joten saat lentosi varmasti parhaaseen hintaan.

Jetcostin avulla suunnittelet matkasi helposti ja nopeasti. Edullisten Air Madagascar lentojen lisäksi voit vertailla sivustolla kohteen hotellitarjontaa, vuokra-autoja sekä myös pakettimatkoja. Älä siis tuhlaa aikaa lukemattomilla sivustoilla etsimässä parhaita hintoja. Klikkaa suoraan Jetcostin hakukoneeseen ja löydät edullisimmat Air Madagascar lennot saman tien. Kätevää ja nopeaa. Hyvää matkaa!

Kalusto Air Madagascar: 8 + 1

Airbus A340 Airbus A340-300 1
ATR 42/72 ATR 42/72-ATR 42 2
ATR 42/72-ATR 72 2
Boeing 737 Boeing 737-300 2
Boeing 767 Boeing 767-300 1

Lennonaikaiset palvelut Air Madagascar :

Matkatavaroita koskeva tieto (franchising, maksu sallitun ylittävästä painosta) :

Hubi: Air Madagascar toimii pääasiassa Antananarivo airport (TNR).

15.3


Air Madagascar (MD/MDG)

Jetcostin hakukoneen avulla löydät parhaat Air Madagascar lentotarjoukset vain yhdellä klikkauksella. Jetcost on koonnut eri matkatoimistojen tarjoamat Air Madagascar lennot kätevästi yhteen paikkaan. Sinun tarvitsee vain valita omalle budjetillesi ja aikatauluihisi sopivin vaihtoehto. Varmista siis, että löydät halvimmat Air Madagascar lennot vertailemalla Jetcostin avulla eri matkatoimistojen parhaita tarjouksia!