Halvat lennot Air Corsica

Tietoja yhtiöstä Air Corsica

Air Corsica lukeutuu suosituimpiin lentoyhtiöihin Jetcostin käyttäjien keskuudessa. Kätevien lentoaikojen ja halpojen lentojensa ansiosta Air Corsica liput myydäänkin nopeasti, joten pidä kiirettä ja etsi itsellesi sopivimpia lentoja jo heti tänään! Jetcostin hakukone kokoaa yhteen jopa yli 250:n matkatoimiston parhaat Air Corsica lentotarjoukset. Matkan varaat kätevästi klikkaamalla hakutuloksista suoraan matkatoimiston varaussivulle. Matkan suunnittelun ei siis tarvitse olla stressaavaa!

Halpojen lentojen lisäksi voit hakea Jetcostin hakukoneella myös haluamasi kohteen parhaita hotelleja ja vuokra-autoja. Jetcost onkin oikea paikka aloittaa matkan suunnittelu sekä halpojen Air Corsica lentolippujen etsiminen. Varaa lennot kätevästi ja ilman välikäsiä klikkaamalla hakutuloksista suoraan Air Corsica lentoja myyvän matkatoimiston sivulle. Klikkaa ja valitse lentosi!

Kalusto Air Corsica: 13

Airbus A320 Airbus A320-200 4
ATR 42/72 ATR 42/72-ATR 72 7

Lennonaikaiset palvelut Air Corsica :

Matkatavaroita koskeva tieto (franchising, maksu sallitun ylittävästä painosta) :

Hubi: Air Corsica toimii pääasiassa Ajaccio airport (AJA).

Ajaccio - Napoléon Bonaparte (Campo dell'Oro) (AJA / LFKJ)

Compagnie Aérienne Corse Méditerranée S.A.E.M

01-01-1989

14-10-2010

6.2


Air Corsica (XK/CCM)

Jos etsit parhaita Air Corsica lentotarjouksia, on Jetcost oikea paikka aloittaa. Jetcostin kattava hakukone kokoaa yhdelle sivulle edullisimmat Air Corsica lennot nopeasti ja vaivatta. Voit valita omalle budjetillesi ja juuri sinun aikatauluihisi sopivan vaihtoehdon vain yhdellä klikkauksella. Syötä haluamasi matkustusajankohta ja kohdekaupunki hakukenttään ja tutustu Jetcostin löytämiin lentovaihtoehtoihin.