Halvat lennot Air Burkina

Tietoja yhtiöstä Air Burkina

Air Burkina tarjoaa luotettavat lennot haluamaasi kohteeseen, olipa kyseessä sitten työ- tai lomamatka. Edullisista ja tasokkaista lennoistaan tunnettu Air Burkina onkin yksi Jetcostin suosituimmista lentoyhtiöistä. Jetcostin hakukoneella pääset vertailemaan jopa yli 250:n netissä toimivan matkailu- ja varaussivuston tarjoamia Air Burkina lentotarjouksia, joten saat lentosi varmasti parhaaseen hintaan.

Halpojen lentojen lisäksi voit hakea Jetcostin hakukoneella myös haluamasi kohteen parhaita hotelleja ja vuokra-autoja. Jetcost onkin oikea paikka aloittaa matkan suunnittelu sekä halpojen Air Burkina lentolippujen etsiminen. Varaa lennot kätevästi ja ilman välikäsiä klikkaamalla hakutuloksista suoraan Air Burkina lentoja myyvän matkatoimiston sivulle. Klikkaa ja valitse lentosi!

Kalusto Air Burkina: 3

Canadair CRJ-100 Series Canadair CRJ-200 1
McDonnell-Douglas MD-80 McDonnell-Douglas MD-87 2

Lennonaikaiset palvelut Air Burkina :

Matkatavaroita koskeva tieto (franchising, maksu sallitun ylittävästä painosta) :

Hubi: Air Burkina toimii pääasiassa Ouagadougou airport (OUA).

Ouagadougou (OUA / DFFD)

17-03-1967

23.9


Air Burkina (2J/VBW)

Jetcostin kattavan hakukoneen avulla löydät edullisimmat Air Burkina lentoliput vain yhdellä klikkauksella. Eri matkatoimistojen parhaita lentotarjouksia vertailemalla voit olla varma, että varaat juuri omalle budjetillesi ja aikatauluihiesi sopivimmat lentoliput. Vertailu on todella helppoa ja vaivatonta! Syötä vaan hakukoneeseen haluamasi matkustusajankohta ja valitse itsellesi sopivimmat Air Burkina lentoliput.