Halvat lennot Air Berlin

Tietoja yhtiöstä Air Berlin

Air Berlin halvat lennot mahdollistavat joustavan matkustamisen eri puolille maailmaa. Tarjolla on edullisia lentoja reilusti yli 130 eri kohteeseen Euroopassa, Aasiassa, Pohjois- ja Etelä-Amerikassa, Lähi-idässä ja Afrikassa. Lentoyhtiöllä on yhteistyötä 22 muun lentoyhtiön kanssa, joten vaihtoehtoja matkakohteiden valintaan löytyy laajasti ja vaihto- ja jatkolennot hoituvat sujuvasti. Viime vuosina Air Berlin on voittanut useita lentomatkailualan palkintoja niin yhtiön kotimaassa Saksassa kuin kansainvälisestikin. Palkintoja on tullut esimerkiksi kategorioista "paras eurooppalainen bisnesluokka" ja "paras saksankielinen lomalentojen tarjoaja". Air Berlin on palkittu myös ekotehokkaan lentämisen edelläkävijänä.

Koneeseen mukaan otettavat käsimatkatavarat

Kun matkustat Air Berlinillä, käsimatkatavaroiden sallitut määrät ovat: yksi matkalaukku per matkustaja, laukun koko enintään 55 cm x 40 cm x 23 cm ja paino 8 kg. Lisäksi voit ottaa veloituksetta mukaan tietokonelaukun tai käsilaukun, jonka koko on enintään 40 cm x 30 cm x 10 cm ja paino 2 kg. Matkustajat, jotka lentävät FlyFlex- tai Business-luokassa tai ovat Gold- tai Platinum-kortin haltijoita, voivat halutessaan ottaa käsimatkatavaroihin mukaan myös toisen laukun. Käsimatkatavaroihin on aina hyvä pakata kaikki arvokkaat, helposti särkyvät ja henkilökohtaiset tavarat, kuten rahat, matkustusdokumentit, silmälasit ja lääkkeet.

Ruumaan kirjattavien matkatavaroiden koko- ja painorajoitukset

Veloituksetta kuljetettavien matkatavaroiden määrä vaihtelee lentolipun hintaluokan mukaisesti. Yksi koneen ruumaan menevä matkalaukku voi painaa enintään 23 kg, bisnesluokassa 32 kg. Lapset 11 ikävuoteen saakka voivat ottaa mukaan matkalaukun, jonka paino on enintään 23 kg (ei koske kaikkia hintaluokkia). Lasten rattaat, turvaistuimen tai matkasängyn voi kuljettaa ilmaiseksi. Tarjolla on myös JustFly-lippuluokka, jolla voi lentää kevyesti pelkkien käsimatkatavaroiden kanssa. Varmista aina ennen lähtöä sallittu matkatavaran määrä oman matkalippusi mukaisesti. Lisäksi käytännöt matkatavaroiden osalta voivat vaihdella eri lentoyhtiöiden kesken. Lisämatkatavaroista peritään hinnaston mukainen erillinen hinta. Tarvittaessa voit tehdä lisäyksiä ja muutoksia matkavaraukseesi nopeasti ja helposti verkkosivujen kautta. Air Berlin noudattaa EU:n lentomatkustusta koskevia turvamääräyksiä nesteiden osalta. Voit viedä käsimatkatavaroissa mukaan lennolle yhden enintään 1 litran läpinäkyvän ja uudelleen suljettavan muovipussin, johon voi olla pakattuna maksimissaan kymmenen 100 ml kokoista nestepakkausta. Nesteitä ovat selkeästi nestemäisten aineiden sekä juomien lisäksi lähes kaikki kosmetiikkatuotteet kuten ihovoiteet, ripsivärit, geelit, hajuvedet, hammastahnat, partavedet, partavaahdot sekä hiuslakat. Lisäksi useat elintarvikkeet; voit, tuorejuustot, rahkat, muut levitteet ja niin edelleen ovat nesteitä - myös nämä tulee pakata huolellisesti turvamääräysten mukaisesti. Vaaralliset aineet ja jotkut esineet ovat sellaisia, joille on omat säännökset ja joitakin niistä ei saa lainkaan ottaa mukaan lentokoneeseen - tämä kannattaa tarkistaa lentoyhtiön verkkosivuilta ja ohjeistuksista ajoissa ennen lentoa.

Erikoismatkatavarat ja lemmikkieläimet

Mikäli haluat ottaa Air Berlinin lennolle mukaan soittimia, sukset, golf-varusteita, polkupyörän tai muita urheiluvälineitä tai lemmikkieläimen, on se mahdollista lisämaksusta. Poikkeuksena opaskoiran voi ottaa maksutta mukaan matkustamoon. Lemmikin koosta ja painosta riippuen, eläimen voi viedä matkustamoon tai vaihtoehtoisesti lemmikki matkustaa koneen ruumassa. Matkustamoon tulevan eläimen ja kuljetuslaatikon yhteenlaskettu paino saa olla korkeintaan 8 kg. Lemmikkieläimen lennolle tuleminen täytyy ilmoittaa lentoyhtiölle etukäteen jo lentovarausta tehdessä. Joidenkin maiden kohdalla saattaa olla myös rajoituksia minne lemmikin voi ottaa mukaan. Lisäohjeita erikoismatkatavaroiden kuljettamiseen ja pakkaamiseen sekä lemmikin kanssa matkustamiseen saat Air Berlinin asiakaspalvelusta sekä verkkosivuilta.

Mihin Air Berlin lentää?

Air Berlin lentää Euroopan 26 maan lisäksi useisiin kaukokohteisiin mm. Yhdysvaltoihin, Thaimaaseen, Meksikooon, Kuubaan ja Dominikaaniseen tasavaltaan. Esimerkiksi seuraaviin suosittuihin kaupunkikohteisiin saat lentoliput Air Berliniltä: Miami, New York, Boston ja San Francisco. Jos haluat suunnata lentomatkallasi Afrikkaan, vaihtoehtoja ovat Egypti ja Marokko. Lähi-idän matkakohteista tarjolla ovat Dubai, Tel Aviv ja Abu Dhabi.

Kanta-asiakkuus ja yhteistyökumppanit

Air Berlinillä on oma kanta-asiakkaiden palkitsemisohjelma nimeltä topbonus. Siihen liittyminen on maksutonta ja sen avulla on mahdollisuus ansaita lentopalkintoja ja käyttää kerrytettyjä kanta-asiakasbonuksia matkustusluokan korotukseen tai erilaisten palkintojen lunastamiseen. Air Berlin toimii bonusyhteistyössä monien hotellien, autovuokraamoiden, verkkokauppojen, luottokorttiyhtiöiden sekä oneworld-lentoyhtiöallianssin kanssa. Lentoyhtiön omilta verkkosivuilta löydät lisää tietoja kanta-asiakkuudesta sekä bonusohjelmasta.

Kalusto Air Berlin: 139 + 5

Airbus A319 Airbus A319-100 9
Airbus A320 Airbus A320-200 31
Airbus A321 Airbus A321-200 12
Airbus A330 Airbus A330-200 12
Airbus A330-300 2
Boeing 737 Boeing 737-700 26
Boeing 737-800 35
De-Havilland-Canada DHC-8 Dash De-Havilland-Canada DHC-8-400 10

Lennonaikaiset palvelut Air Berlin :

Matkatavaroita koskeva tieto (franchising, maksu sallitun ylittävästä painosta) :

Hubi: Air Berlin toimii pääasiassa Berliini - Tegel airport (TXL).

Berlin - Tegel (TXL / EDDT)

Air Berlin PLC & Co. Luftverkehrs KG

1991

5.9

Air Berlin - Liittyvät yhtiöt ja kanta-asiakkuusohjelmat (frequent flyer program) : Air Berlin on liittynyt Oneworld. Kanta-asiakkuusohjelma Air Berlin on topbonus.


Air Berlin (AB/BER)

Air Berlin on yksi Euroopan johtavista lentoyhtiöistä ja Saksan toiseksi suurin lentoyhtiö. Yhtiö kuljettaa joka vuosi jo yli 31,5 miljoonaa matkailijaa. Sen tärkeimmät kentät ovat Berliinissä ja Düsseldorfissa, joista käsin se operoi reittiliikenteensä. Yhtiön laivasto muodostuu tämän päivän vaatimukset täyttävistä moderneista, taloudellisista ja ekologisesti mahdollisimman vähän kuormittavista lentokoneista. Air Berlin on perustettu alun perin nimellä Air Berlin Inc. vuonna 1978 Yhdysvalloissa Oregonissa. Tämä johtui siitä, että toisen maailmansodan jälkeen lentoliikennettä Berliinistä rajoitettiin liittoutuneiden valtioiden kesken. Air Berlinin ensimmäinen lento lennettiin 28.4.1979 Berliinistä Tegelin kentältä Mallorcalle.