Halvat lennot Air Austral

Tietoja yhtiöstä Air Austral

Air Austral on yksi suosituimmista lentoyhtiöistä Jetcostin käyttäjien keskuudessa. Edulliset lennot sekä luotettavat ja joustavat aikataulut takaavat Air Austral lentojen suosion. Jetcostin hakukone hakee ja vertailee yli 250:n netissä toimivan matkatoimiston Air Austral lentotarjouksia. Matkan pääset kätevästi varaamaan klikkaamalla hakutuloksista suoraan ja ilman välikäsiä matkatoimiston varauspalveluun.

Jetcostin avulla suunnittelet matkasi helposti ja nopeasti. Edullisten Air Austral lentojen lisäksi voit vertailla sivustolla kohteen hotellitarjontaa, vuokra-autoja sekä myös pakettimatkoja. Älä siis tuhlaa aikaa lukemattomilla sivustoilla etsimässä parhaita hintoja. Klikkaa suoraan Jetcostin hakukoneeseen ja löydät edullisimmat Air Austral lennot saman tien. Kätevää ja nopeaa. Hyvää matkaa!

Kalusto Air Austral: 11 + 3

ATR 42/72 ATR 42/72-ATR 72 3
Boeing 737 Boeing 737-800 2
Boeing 777 Boeing 777-200 3
Boeing 777-300 3

Lennonaikaiset palvelut Air Austral :

Matkatavaroita koskeva tieto (franchising, maksu sallitun ylittävästä painosta) :

Hubi: Air Austral toimii pääasiassa Saint Denis Reunion airport (RUN).

Saint-Denis - Roland Garros (RUN / FMEE)

1975

11-1990

4.2

Air Austral - Liittyvät yhtiöt ja kanta-asiakkuusohjelmat (frequent flyer program) : Kanta-asiakkuusohjelma Air Austral on Capricorne.


Air Austral (UU/REU)

Jetcostin kattavan hakukoneen avulla löydät edullisimmat Air Austral lentoliput vain yhdellä klikkauksella. Eri matkatoimistojen parhaita lentotarjouksia vertailemalla voit olla varma, että varaat juuri omalle budjetillesi ja aikatauluihiesi sopivimmat lentoliput. Vertailu on todella helppoa ja vaivatonta! Syötä vaan hakukoneeseen haluamasi matkustusajankohta ja valitse itsellesi sopivimmat Air Austral lentoliput.