Halvat lennot Air Asia

Tietoja yhtiöstä Air Asia

Air Asia tarjoaa luotettavat lennot haluamaasi kohteeseen, olipa kyseessä sitten työ- tai lomamatka. Edullisista ja tasokkaista lennoistaan tunnettu Air Asia onkin yksi Jetcostin suosituimmista lentoyhtiöistä. Jetcostin hakukoneella pääset vertailemaan jopa yli 250:n netissä toimivan matkailu- ja varaussivuston tarjoamia Air Asia lentotarjouksia, joten saat lentosi varmasti parhaaseen hintaan.

Jetcost on netin monipuolisimpia ja johtavia lentojen, hotellien, vuokra-autojen ja pakettimatkojen vertailusivustoja. Jetcostin hakukone takaa, että löydät varmasti edullisimmat Air Asia lennot. Tutustu siis tarjolla olevaan lentovalikoimaan, valitse itsellesi sopivimmat Air Asia lennot, ja varaa matkasi helposti ja nopeasti tuhlaamatta aikaa useilla eri sivustoilla. Helppoa ja kätevää!

Kalusto Air Asia: 58 + 2

Airbus A320 Airbus A320-200 58

Lennonaikaiset palvelut Air Asia :

Matkatavaroita koskeva tieto (franchising, maksu sallitun ylittävästä painosta) :

Hubi: Air Asia toimii pääasiassa Kuala Lumpur - International airport (KUL).

Kuala Lumpur - International (KUL / WMKK)

18-11-1996

4


Air Asia (AK/AXM)

Jetcostin kattavan hakukoneen avulla löydät edullisimmat Air Asia lentoliput vain yhdellä klikkauksella. Eri matkatoimistojen parhaita lentotarjouksia vertailemalla voit olla varma, että varaat juuri omalle budjetillesi ja aikatauluihiesi sopivimmat lentoliput. Vertailu on todella helppoa ja vaivatonta! Syötä vaan hakukoneeseen haluamasi matkustusajankohta ja valitse itsellesi sopivimmat Air Asia lentoliput.