Halvat lennot Aeroflot Russian Airlines

Tietoja yhtiöstä Aeroflot Russian Airlines

Aeroflot Russian Airlines tarjoaa luotettavat lennot haluamaasi kohteeseen, olipa kyseessä sitten työ- tai lomamatka. Edullisista ja tasokkaista lennoistaan tunnettu Aeroflot Russian Airlines onkin yksi Jetcostin suosituimmista lentoyhtiöistä. Jetcostin hakukoneella pääset vertailemaan jopa yli 250:n netissä toimivan matkailu- ja varaussivuston tarjoamia Aeroflot Russian Airlines lentotarjouksia, joten saat lentosi varmasti parhaaseen hintaan.

Aeroflot Russian Airlines lentojen lisäksi Jetcostin hakukone löytää myös haluamasi kohteen mielenkiintoisimmat ja edullisimmat hotellit, vuokra-autot sekä halutessasi myös pakettimatkat. Jetcostin avulla matkan suunnittelu käykin helposti ja vaivattomasti. Jos siis etsit halpoja Aeroflot Russian Airlines lentoja, anna Jetcostin hoitaa vertailu puolestasi ja klikkaa hakutuloksista suoraan lentoa myyvän sivuston varauspalveluun. Voisiko matkan varaaminen olla helpompaa?

Kalusto Aeroflot Russian Airlines: 121 + 4

Airbus A319 Airbus A319-100 15
Airbus A320 Airbus A320-200 43
Airbus A321 Airbus A321-200 20
Airbus A330 Airbus A330-200 5
Airbus A330-300 12
Boeing 767 Boeing 767-300 9
Ilyushin Il-96 Ilyushin Il-96 6
McDonnell-Douglas MD-11 McDonnell-Douglas MD-11 3
Sukhoi Superjet 100 Sukhoi Superjet 100 8

Lennonaikaiset palvelut Aeroflot Russian Airlines :

Matkatavaroita koskeva tieto (franchising, maksu sallitun ylittävästä painosta) :

Hubi: Aeroflot Russian Airlines toimii pääasiassa Moskova - Šeremetjevo airport (SVO).

Moscow - Sheremetyevo (SVO / UUEE)

25-02-1932

5.6

Aeroflot Russian Airlines - Liittyvät yhtiöt ja kanta-asiakkuusohjelmat (frequent flyer program) : Aeroflot Russian Airlines on liittynyt SkyTeam. Kanta-asiakkuusohjelma Aeroflot Russian Airlines on Bonus.


Aeroflot Russian Airlines (SU/AFL)

Etsitkö edullisia Aeroflot Russian Airlines lentolippuja? Jetcostin kattava ja helppokäyttöinen hakukone on oikea paikka aloittaa etsinnät. Vain yhdellä klikkauksella pääset vertailemaan netin suurimpien varaussivustojen tarjoamia Aeroflot Russian Airlines lentoja. Voit olla varma, että pääset haluamallesi lennolle parhaaseen mahdolliseen hintaan! Syötä vain matkustuspäivämäärät hakukoneeseen ja Jetcost hoitaa vertailun puolestasi. Valitse sitten hakutuloksista itsellesi sopivin ja edullisin Aeroflot Russian Airlines lento.