Halvat lennot Aer Lingus

Tietoja yhtiöstä Aer Lingus

Aer Lingus on yksi suosituimmista lentoyhtiöistä Jetcostin käyttäjien keskuudessa. Edulliset lennot sekä luotettavat ja joustavat aikataulut takaavat Aer Lingus lentojen suosion. Jetcostin hakukone hakee ja vertailee yli 250:n netissä toimivan matkatoimiston Aer Lingus lentotarjouksia. Matkan pääset kätevästi varaamaan klikkaamalla hakutuloksista suoraan ja ilman välikäsiä matkatoimiston varauspalveluun.

Jetcostin avulla säästät siis sekä aikaa että rahaa. Ja mikä parasta, hakukoneen avulla koko matkan suunnittelu sujuu kätevästi ja vaivatta. Aer Lingus lentojen lisäksi löydät myös haluamasi kohteen parhaat hotellit, edullisimmat vuokra-autot sekä halutessasi myös pakettimatkat. Olipa kyseessä siis työ- tai lomamatka, halvat lennot ovat vain yhden klikkauksen päässä!

Kalusto Aer Lingus: 46 + 2

Airbus A319 Airbus A319-100 2
Airbus A320 Airbus A320-200 33
Airbus A321 Airbus A321-200 3
Airbus A330 Airbus A330-200 3
Airbus A330-300 4

Lennonaikaiset palvelut Aer Lingus :

Matkatavaroita koskeva tieto (franchising, maksu sallitun ylittävästä painosta) :

Hubi: Aer Lingus toimii pääasiassa Dublin airport (DUB).

Dublin - Collinstown (DUB / EIDW)

Aer Lingus Group Plc

22-05-1936

6.6

Aer Lingus - Liittyvät yhtiöt ja kanta-asiakkuusohjelmat (frequent flyer program) : Kanta-asiakkuusohjelma Aer Lingus on Gold Circle Club.


Aer Lingus (EI/EIN)

Jetcostin kattavan hakukoneen avulla löydät edullisimmat Aer Lingus lentoliput vain yhdellä klikkauksella. Eri matkatoimistojen parhaita lentotarjouksia vertailemalla voit olla varma, että varaat juuri omalle budjetillesi ja aikatauluihiesi sopivimmat lentoliput. Vertailu on todella helppoa ja vaivatonta! Syötä vaan hakukoneeseen haluamasi matkustusajankohta ja valitse itsellesi sopivimmat Aer Lingus lentoliput.