Halvat lennot Aegean Airlines

Tietoja yhtiöstä Aegean Airlines

Aegean Airlines on yksi suosituimmista lentoyhtiöistä Jetcostin käyttäjien keskuudessa. Edulliset lennot sekä luotettavat ja joustavat aikataulut takaavat Aegean Airlines lentojen suosion. Jetcostin hakukone hakee ja vertailee yli 250:n netissä toimivan matkatoimiston Aegean Airlines lentotarjouksia. Matkan pääset kätevästi varaamaan klikkaamalla hakutuloksista suoraan ja ilman välikäsiä matkatoimiston varauspalveluun.

Jetcostin avulla suunnittelet matkasi helposti ja nopeasti. Edullisten Aegean Airlines lentojen lisäksi voit vertailla sivustolla kohteen hotellitarjontaa, vuokra-autoja sekä myös pakettimatkoja. Älä siis tuhlaa aikaa lukemattomilla sivustoilla etsimässä parhaita hintoja. Klikkaa suoraan Jetcostin hakukoneeseen ja löydät edullisimmat Aegean Airlines lennot saman tien. Kätevää ja nopeaa. Hyvää matkaa!

Kalusto Aegean Airlines: 29

Airbus A319 Airbus A319-100 3
Airbus A320 Airbus A320-200 22
Airbus A321 Airbus A321-200 4

Lennonaikaiset palvelut Aegean Airlines :

Matkatavaroita koskeva tieto (franchising, maksu sallitun ylittävästä painosta) :

Hubi: Aegean Airlines toimii pääasiassa Ateena airport (ATH).

Athens - Eleftherios Venizelos (Spata) (ATH / LGAV)

Aegean Airlines, S.A.

05-1999

4.3

Aegean Airlines - Liittyvät yhtiöt ja kanta-asiakkuusohjelmat (frequent flyer program) : Aegean Airlines on liittynyt Star Alliance. Kanta-asiakkuusohjelma Aegean Airlines on Miles & Bonus.


Aegean Airlines (A3/AEE)

Etsitkö edullisia Aegean Airlines lentolippuja? Jetcostin kattava ja helppokäyttöinen hakukone on oikea paikka aloittaa etsinnät. Vain yhdellä klikkauksella pääset vertailemaan netin suurimpien varaussivustojen tarjoamia Aegean Airlines lentoja. Voit olla varma, että pääset haluamallesi lennolle parhaaseen mahdolliseen hintaan! Syötä vain matkustuspäivämäärät hakukoneeseen ja Jetcost hoitaa vertailun puolestasi. Valitse sitten hakutuloksista itsellesi sopivin ja edullisin Aegean Airlines lento.