Halvat lennot Adria Airways

Tietoja yhtiöstä Adria Airways

Olipa kyseessä sitten työ- tai lomamatka, Adria Airways on aina luotettava valinta. Edullisten hintojensa ja kätevien aikataulujensa ansiosta Adria Airways lukeutuu myös suosituimpiin lentoyhtiöihin Jetcostin käyttäjien keskuudessa. Toimi siis nopeasti, ja vertaile eri matkatoimistojen edullisia Adria Airways lentotarjouksia. Jetcostin hakukone kattaa yli 250 netissä toimivaa matkatoimistoa, joten löydät varmasti haluamasi lennon halvimpaan mahdolliseen hintaan viettämättä tuntikausia eri sivustoja selaillen.

Jetcost on netin monipuolisimpia ja johtavia lentojen, hotellien, vuokra-autojen ja pakettimatkojen vertailusivustoja. Jetcostin hakukone takaa, että löydät varmasti edullisimmat Adria Airways lennot. Tutustu siis tarjolla olevaan lentovalikoimaan, valitse itsellesi sopivimmat Adria Airways lennot, ja varaa matkasi helposti ja nopeasti tuhlaamatta aikaa useilla eri sivustoilla. Helppoa ja kätevää!

Kalusto Adria Airways: 13

Airbus A319 Airbus A319-100 2
Airbus A320 Airbus A320-200 1
Canadair CRJ-100 Series Canadair CRJ-200 6
Canadair CRJ-900 Canadair CRJ-900 4

Lennonaikaiset palvelut Adria Airways :

Matkatavaroita koskeva tieto (franchising, maksu sallitun ylittävästä painosta) :

Hubi: Adria Airways toimii pääasiassa Ljubljana airport (LJU).

Ljubljana (LJU / LJLJ)

Adria Airways d.d.

14-03-1961

05-1986

7.7

Adria Airways - Liittyvät yhtiöt ja kanta-asiakkuusohjelmat (frequent flyer program) : Adria Airways on liittynyt Star Alliance.


Adria Airways (JP/ADR)

Jos etsit parhaita Adria Airways lentotarjouksia, on Jetcost oikea paikka aloittaa. Jetcostin kattava hakukone kokoaa yhdelle sivulle edullisimmat Adria Airways lennot nopeasti ja vaivatta. Voit valita omalle budjetillesi ja juuri sinun aikatauluihisi sopivan vaihtoehdon vain yhdellä klikkauksella. Syötä haluamasi matkustusajankohta ja kohdekaupunki hakukenttään ja tutustu Jetcostin löytämiin lentovaihtoehtoihin.