Halvat Lennot Helsinki-Miami

Lentolippu reitille Helsinki - Miami

Floridan suurimpiin kaupunkeihin kuuluva Miami sijaitsee Yhdysvaltojen kaakkois-osassa, aivan osa-valtion etelälaidalla. Lämmössä ja auringossa kylpevä kaupunki on maailmanlaajuisesti tunnettu rantalomakohde, jonka tunnelmassa näkyy latinalaisamerikkalaisen kulttuurin vaikutus. Kulttuurien sulatusuunina Miami on kiehtova lomakohde myös eurooppalaiselle vierailijalle. Koko metropolialueella on asukkaita lähes kuusi miljoonaa, joista itse Miamin kaupungissa vain hieman yli 400 000.

Nähtävää ja koettavaa Miamissa

Miami on erityisen suosittu rantalomakohteena, jonka loputtomat hiekkarannat houkuttelevat auringonpalvojia kaikkialta maailmasta. Miamin rannoilla saatat hyvinkin törmätä myös maailmanluokan tähtiin, jotka lomailevat usein tässä paratiisimaisessa kohteessa. Kirkkaan sinisenä siintävä meri houkuttelee kaikenlaiseen vesiurheiluun aina surffauksesta sukeltamiseen, vesiskootteriajeluihin tai ohjattuihin veneretkiin. Miamista löytyy paljon nähtävää ja koettavaa vierailijalle. Little Havannassa pääset maistamaan minikokoisen Kuuban elämää ja South Beachin Art Deco -alueella ihailemaan 1920-luvun upeita, pastellinsävyisiä taloja, joista Miami on kuuluisa, samalla kun tunnet pääkatu Ocean Driven vilkkaan sykkeen. Alueita kannattaa tutkia kävellen, jolloin katutunnelmaan pääsee parhaiten mukaan. Biscayne National Park -meripuisto, Fairchild Tropical Garden -kasvitieteellinen puutarha, Miami Metro Zoo -eläintarha, Jungle Island -eläinpuisto sekä Miami Seaquarium -meriakvaario ovat tutustumisen arvoisia kohteita myös lapsiperheille. Taiteesta kiinnostuneelle kulttuurimatkailijalle käyntikohteeksi sopii esimerkiksi Miamin nykytaiteen museo. Kaupunki on tunnettu sykkivästä yöelämästään ja klubeistaan, joista tunnetuimpia ovat Opium Garden sekä Mansion, joiden ylellisessä ilmapiirissä juhlivat myös maailmanluokan julkisuuden henkilöt, Nikki Beach Club -rantaklubi sekä suosittu Crobar-klubi, joka houkuttelee monenlaisia juhlijoita. Kiihkeistä latinorytmeistä kiinnostuneen kannattaa suunnata esimerkiksi Coral Gablesin alueelle. Floridassa alkoholi ei ole sallittua alle 21-vuotiaille. Ostoksille mielivälle paras paikka on Lincoln Road -ostoskatu, josta löytyy lähes mitä tahansa jokaiseen makuun.

Halvat lennot Helsinki - Miami

Ruokakulttuurin sulatusuuni - etelää ja pohjoista

Miamista löytyy ravintoloita ja ruokapaikkoja jokaiseen makuun aina pikaruokapaikoista hienoihin ravintoloihin ja etnisiin ruokapaikkoihin. Kaupungin oma ruokakulttuuri vastaa kaupungin muuta kulttuuria - se on yhdistelmä pohjois- ja etelä-amerikkalaista sekä karibialaista keittiötä. Erityisesti kannattaa kokeilla kuubalaisia makuja tarjoavia ravintoloita, amerikkalaisia hampurilaisravintoloita sekä kalaravintoloita. Valinnanvarasta ei Miamissa tule pulaa hyvää ravintolaa etsittäessä ja keittiöitäkin löytyy maailman lähes jokaiselta kolkalta. Suosittu kuubalainen ravintola on esimerkiksi Puerto Sagua. Toinen tunnettu ja usein suositeltu ravintola on rokokoo-tyylinen The Forge, jonka viinikellarista löytyy huima valikoima viinipulloja. Kokeile myös suosittua ja monipuolista The Big Pink -ravintolaa. Florida on myös tunnettu maukkaista appelsiineistaan, joten aamupalalle kannattaa valita tuore appelsiinimehu aina kun siihen on tilaisuus. Kuten lähes koko Yhdysvalloissa, myös Miamissa annoskoot ovat usein huikeita; nälkäisenä ei ravintolasta tarvitse poistua. Yhdysvaltojen tippikulttuuri poikkeaa eurooppalaisesta siinä, että tippi ei ole juomaraha, vaan pakollinen palvelumaksu, jota ei vain ole sisällytetty ruuan hintaan. Tavallisesti tippiä jätetään noin 15-18 % laskun loppusummasta.

Matkusta milloin vain

Miami on mitä parhain matkustuskohde vuoden ympäri auringosta ja lämmöstä nauttivalle. Miami sijaitsee subtrooppisella ilmastovyöhykkeellä, jossa kesät ovat kuumia ja kosteita ja talvet lyhyitä, kuivia ja lämpimiä. Lämpötilat ovat läpi vuoden yli 20 celsiusasteen. Vilkkain turistikausi on tammikuusta huhtikuuhun, jolloin ravintola- ja hotellivaraukset kannattaa tehdä hyvissä ajoin. Kesäkuusta syyskuuhun on hieman hiljaisempaa, mutta Miami vetää matkailijoita puoleensa koko vuoden ympäri. Parasta matkustuskautta ei oikeastaan ole, sillä Miamissa säät ovat ihanteelliset vuodenajasta riippumatta, ja rannalle pääsee yhtä hyvin joulu- kuin kesäkuussakin. Kaupunki ei hiljene koskaan ja yöelämän vilkkaudestakin pääsee nauttimaan milloin vain. Kesät ovat Miamissa erityisen kuumia ja kosteita, joten aurinkosuojasta on hyvä huolehtia. Kesäkuu on tyypillisesti sateisin kuukausi.

Liikkuminen Miamissa

Miamin kansainvälinen lentokenttä sijaitsee vain noin 10 kilometrin päässä kaupungin keskustasta. Lentoasemalta keskustaan pääsee helpoiten bussilla, taksilla tai vuokra-autolla. Bussi on yksin tai kaksin matkaavalle edullisin liikenneväline, mutta isommassa seurueessa taksi voi tulla halvemmaksi. Bussilla matka-aika Miami Beachille kestää noin tunnin. Taksimatka lentoasemalta South Beachille taas maksaa noin 30 dollaria. Lentokentältä on myös junayhteys päärautatieasemalle. Lipun hinta on noin 2,25 dollaria. Auton vuokraamista kannattaa myös harkita, sillä Miamia ei ole kaupunkina suunniteltu kävelemiseen. Kaupungin kadut ovat pitkiä ja suoria, joten kävellen liikkuminen sopii lähinnä matkailijoille, jotka liikkuvat vain lähiympäristössä. Auton vuokraaminen on Yhdysvalloissa yleensä varsin edullista ja helppoa; silloin kaupunkiin ja sen lähiympäristöön on myös helppo tutustua joustavasti. Pitkiä rantakatuja pääsee nopeasti kulkemaan myös polkupyörällä, joita vuokrataan useissa liikkeissä esimerkiksi South Beachillä. Miamin julkisista busseista käytetään nimitystä metrobus ja junista metrotrail.

Halvimmat käyttäjiemme äskettäin löytämät hinnat:

Helsinki - Miami Norwegian Air International 355€ Meno-paluu 10 - 24 Syyskuu sitten 5 päivää
Helsinki - Miami Norwegian Air International 356€ Meno-paluu 03 - 16 Maaliskuu sitten 4 päivää
Helsinki - Miami Norwegian Air International 356€ Meno-paluu 08 - 22 Tammikuu sitten 9 päivää

Edelliset lentohaut<resések Helsinki - Miami

Helsinki - Miami Norwegian Air International 423€ Meno-paluu 09 - 18 Lokakuu Tänään 04:23
Helsinki - Miami Norwegian Air International 1010€ Meno-paluu 25 Heinäkuu - 01 Elokuu Eilen
Helsinki - Miami Norwegian Air International 468€ Meno-paluu 11 - 23 Lokakuu Eilen
Helsinki - Miami Finnair 570€ Meno-paluu 24 - 31 Lokakuu Eilen
Helsinki - Miami Norwegian Air International 509€ Meno-paluu 29 Joulukuu - 09 Tammikuu sitten 2 päivää

Yhdysvalloissa, Floridan osavaltiossa sijaitseva Miami on tunnettu auringosta, valkoisena hohtavista, loputtoman pitkistä hiekkarannoista, leudossa merituulessa lempeästi heiluvista palmuista, kimaltavasta yöelämästä ja pastellinsävyisistä art deco -rakennuksista. Katso halvat lennot Helsinki - Miami -reitille ja tartu tarjouksiin. Hakukoneellamme sinun on helppo löytää edullinen lentolippu reitille Helsinki - Miami.

Suosituimmat kohteet paikassa Yhdysvallat
Säätiedotus alueelle Miami
 • Torstai 18
  Min 29 °C
  Max 30 °C
 • Perjantai 19
  Min 28 °C
  Max 30 °C
 • Lauantai 20
  Min 28 °C
  Max 30 °C
 • Sunnuntai 21
  Min 29 °C
  Max 30 °C
 • Maanantai 22
  Min 28 °C
  Max 30 °C
Ilmasto Miami
 • Kylmä
   
   
   
   
  Kuuma
 •  
  Sade (mm)
  Sadepäivät (d)
 • Tammikuu
  21 °C
  43.00
  11
 • Helmikuu
  21 °C
  53.00
  9
 • Maaliskuu
  23 °C
  66.00
  10
 • Huhtikuu
  24 °C
  82.00
  10
 • Toukokuu
  26 °C
  130.00
  14
 • Kesäkuu
  28 °C
  264.00
  23
 • Heinäkuu
  29 °C
  161.00
  22
 • Elokuu
  29 °C
  241.00
  24
 • Syyskuu
  28 °C
  261.00
  23
 • Lokakuu
  26 °C
  202.00
  18
 • Marraskuu
  24 °C
  98.00
  12
 • Joulukuu
  21 °C
  54.00
  12