Halvat lennot Lontoo

Lennot kohteeseen Lontooseen

Lontoossa asuu 7,5 miljoonaa asukasta ja Suur-Lontoon alueella peräti 14 miljoonaa. Runsas väkimäärä ja tiheä rakennuskanta tekevät keskustasta vilkkaan, jossa ruuhkat ovat tavallisia. Parhaiten kaupunkiin pääsee tutustumaan jalkaisin ja legendaarisilla kaksikerroksisilla busseilla. Mainio kulkuväline on metro eli ’tube’, jonka verkostot kulkevat hämmästyttävän tiheällä aikataululla – paikoin junia kulkee suuntaansa jopa vain muutaman minuutin välein – ja kattavasti ympäri kaupunkia, kauimmaisille asuinalueille saakka. Tämän miljoonakaupungin monipuoliset nähtävyydet ja tapahtumat ulottuvat aina historiallisista rakennuksista ja monen alan museoista aina maailmankuuluihin teatteriesityksiin ja kansainvälisiin urheilutapahtumiin. Vuoden 2012 olympialaisten myötä Lontoo on ainoa kaupunki maailmassa, jossa olympialaiset on järjestetty kolme kertaa.

Halvat lennot Lontoo

Löydä tuhat vuotta historiaa

Tunnetuimpiin maamerkkeihin kuuluvat Thames-joen rannalla kohoava keskiaikainen linna, Tower of London, jossa säilytetään kruununjalokiviä. Tämän Unescon maailmanperintöluetteloon kuuluvan linnan rakentaminen aloitettiin vuonna 1078 ja seuraavina vuosisatoina sitä laajennettiin uusilla torneilla. 1500- ja 1600-luvuilla Tower toimi pahamaineisesti vankilana. Sen vierestä joen yli kulkee kuuluisa viktorianaikainen Tower Bridge, joka valmistui vuonna 1894. Goottilainen, 16-kerroksinen ja ikoninen Big Ben -kellotorni kohoaa Houses of Parliament -eduskuntatalon toisessa päässä joen rannalla. Rakennuskompleksin toisen pään Westminster Hall valmistui jo vuonna 1097. Aukion toiselta puolella sijaitsee 1200-luvulla rakennettu Westminster Abbey ‑tuomiokirkko, jossa vietetään kuninkaalliset häät, kuninkaiden ja kuningattarien kruunajaiset ja hautajaiset. Kirkosta löytyy mahtipontisen arkkitehtuurin lisäksi erikoisuuksia, kuten Poet’s corner, runoilijoiden nurkka, jonne on haudattu mm. kirjailijat Geoffrey Chaucer ja Charles Dickens.

Tunnettuihin kohteisiin kuuluu myös kuningattaren koti, Buckinghamin linna, jonka edessä voi seurata päivittäin vahdinvaihtoa. Erinomaiset näkymät yli Lontoon avautuvat London Eye -maailmanpyörästä joen etelärannalta 135 metrin korkeudelta. Tuorein näköalapaikka on vuonna 2013 auenneen The Shard -pilvenpiirtäjän 72. kerroksen näköalatasanteella, huimassa 245 metrin korkeudessa.

Lontoon museot ovat iloisena yllätyksenä lähes kaikki ilmaisia ja kirjo on valtava. British Museum tarjoaa läpileikkauksen koko maailman historiasta: muinaiskulttuurit, antiikin Kreikka ja Rooma, viikingit, intiaanit ja Egyptin muumiot ovat kaikki edustettuina. Kuuluisimpiin näyttelyesineisiin kuuluvat Rosettan kivi, Parthenonin veistokset ja tietenkin muumiot. Victoria & Albert Museum tarjoaa monipuolisesti taiteen ja suunnittelun historiaa, vaatteista huonekaluihin ja käyttöesineisiin eri aikakausilta. Taidemuseoista National Gallery on Britannian päätaidegalleria kuuluisine teoksineen ja Tate Modern nimensä mukaisesti modernin taiteen museo. Science Museum -tiedemuseo on erinomainen kohde lapsiperheille ja tieteestä innostuneille.

Erilaisen kokemuksen tarjoaa Sea Life -meriakvaario, jonka 2 miljoonaa litraa vettä tarjoavat kodin mm. 40 haille ja pienemmille mereneläville, kuten piraijoille ja rauskuille. Ruokailijalle valikoimaa löytyy takuuvarmasti jokaiseen makuun peribrittiläisistä pubeista tuhansiin etnisiin ravintoloihin. Fish & chips -annoksia saa monista pikkuruokaloista ja peribrittiläistä lounasta ’greasy spoon’- (’rasvainen lusikka’) -pubikahviloista – paistetuista pavuista, makkarasta, munista ja paahtoleivästä koostuva ateria on myyntipaikkansa mukaisesti varsin tuhti ja rasvainen.

Shoppailumahdollisuudet Lontoossa ovat lähes rajattomat – ostoksia voi tehdä moderneissa boutiqueissa ja high street -ostoskatujen liikkeissä, kuten Harrod’sin jo nähtävyytenäkin kiinnostavassa luksustavaratalossa ja monissa ostoskeskuksissa. Vaihtoehtoisesti shoppailla voi Camdenin boheemeilla markkinakujilla sekä Old Spitalfields Marketin tai Portobellon viikoittaisilla markkinoilla tai Borough’n laadukkailla, joskin hieman hintavammilla ruokamarkkinoilla.

Halvimmat äskettäin Jetcostista löydetyt lentohinnat Lontoo

Málaga - Lontoo ryanair 41€ Meno on 05 Marraskuu Eilen
Helsinki - Lontoo SAS 45€ Meno on 23 Elokuu sitten 13 päivää
Amsterdam - Lontoo ryanair 47€ Meno-paluu 30 Heinäkuu - 06 Elokuu sitten 7 päivää

Käyttäjiemme viimeisimmät haut lennolle Lontoo

Lentoliput Helsinki - Lontoo (LCY) SAS 253€ Meno-paluu 01 - 01 Elokuu Eilen
Lentoliput Arbil - Lontoo Atlasjet 311€ Meno on 22 Heinäkuu Eilen
Lentoliput Kittilä - Lontoo Finnair 456€ Meno-paluu 24 - 27 Lokakuu sitten 2 päivää
Lentoliput Vaasa - Lontoo SAS 271€ Meno-paluu 18 - 20 Lokakuu sitten 2 päivää
Lentoliput Edinburgh - Lontoo British Airways 55€ Meno on 30 Heinäkuu sitten 2 päivää
Lentoliput Jyvaskyla - Lontoo Finnair 186€ Meno-paluu 09 - 12 Maaliskuu sitten 2 päivää
Lentoliput Kemi Tornio - Lontoo Finnair 201€ Meno-paluu 20 - 24 Syyskuu sitten 2 päivää
Lentoliput Barcelona - Lontoo (LGW) ryanair 84€ Meno on 10 Elokuu sitten 4 päivää
Lentoliput Melbourne (MEL) - Lontoo Royal Brunei Airlines 358€ Meno on 08 Syyskuu sitten 5 päivää
Lentoliput Lappeenranta - Lontoo (LTN) ryanair 91€ Meno on 17 Lokakuu sitten 6 päivää

”Kun on kyllästynyt Lontooseen, on kyllästynyt elämään”, sanoi kirjailija Samuel Johnson jo 1700-luvulla. Hänen lausahduksensa on vähintään yhtä todenpitävä nyt 300 vuotta myöhemmin. Ison-Britannian pääkaupunki ja Thames-joen ympärille laajalti levittäytynyt metropoli tarjoaakin taatusti jokaiselle jotakin. Tähän niin asukasluvultaan kuin pinta-alaltaankin EU:n suurimpaan kaupunkiin matkustamiselle ei aina edes tarvitse syytä, sillä perillä sellainen varmasti löytyy. Perille Helsingistä Lontooseen pääsee halpojen lentojen avulla kolmessa tunnissa! Lontoon halvat lennot löytyvät sivustomme haun avulla.

Säätiedotus alueelle Lontoo
 • Lauantai 20
  Min 12 °C
  Max 17 °C
 • Sunnuntai 21
  Min 9 °C
  Max 17 °C
 • Maanantai 22
  Min 12 °C
  Max 19 °C
 • Tiistai 23
  Min 12 °C
  Max 20 °C
 • Keskiviikko 24
  Min 11 °C
  Max 19 °C
Ilmasto Lontoo
 • Kylmä
   
   
   
   
  Kuuma
 •  
  Sade (mm)
  Sadepäivät (d)
 • Tammikuu
  7 °C
  52.00
  23
 • Helmikuu
  7 °C
  38.00
  18
 • Maaliskuu
  9 °C
  34.00
  19
 • Huhtikuu
  11 °C
  43.00
  17
 • Toukokuu
  14 °C
  50.00
  17
 • Kesäkuu
  17 °C
  42.00
  15
 • Heinäkuu
  19 °C
  40.00
  17
 • Elokuu
  19 °C
  48.00
  16
 • Syyskuu
  16 °C
  49.00
  16
 • Lokakuu
  13 °C
  70.00
  18
 • Marraskuu
  9 °C
  62.00
  21
 • Joulukuu
  7 °C
  53.00
  20