Halvat Lennot Helsinki-Praha

Lentolippu reitille Helsinki - Praha

Prahan rakennuksista monet ovat ansainneet paikkansa Unescon maailmanperintöluettelossa, sillä kaupungin arkkitehtuuri sisältää hyvin säilyneitä kohteita 1300-luvulta nykypäivään. Myös gotiikka, barokki ja modernismi ovat hyvin edustettuina Prahan kaupunkikuvassa. Tunnetuimpia nähtävyyksiä ovat raatihuoneentorilla sijaitseva Týn kaksitorninen kirkko, joka on eräs Prahan symboleista ja itse raatihuone, jonka erikoisuutena on sen seinään tehty astronominen kello, josta voi ajan lisäksi tarkistaa auringon ja kuun aseman.

Guinnessin ennätysten kirjan mukaan maailman suurin muinaislinna on linnavuorella kohoava Prahan linna (Pražský hrad). Tämä 800-luvulta peräisin oleva linna on peräti 570 metriä pitkä ja noin 128 metriä leveä, ja sen pinta-alaksi muodostuu 7,3 hehtaaria. Osia siitä on rakennettu uudelleen useita kertoja valloitusten ja sotien vuoksi. Kukkulalla sijaitsevan linnan edustalta on hienot näkymät kaupungin ylle. Linnan eri kohteisiin myydään edullisia pääsylippuja, mutta osia pääsee ihastelemaan myös ilmaiseksi. Portit aukeavat kesäisin jo aamuviideltä ja sulkeutuvat keskiyöllä.

Halvat lennot Helsinki - Praha

Erikoisempaa teatterielämystä etsivän kannattaa tutustua ’Mustaan teatteriin’ (černé divadlo), josta Praha on erityisen kuuluisa. Tämä kiinassa syntynyt taidemuoto yhdistää nykytanssia, musiikkia, pantomiimia taidokkaasti valojen ja varjojen käyttöön. Mustalle teatterille luonteenomaista ovat pimennetty näyttämö, mustat verhot ja niin sanotun mustan valon eli UV-valon käyttäminen fluoresoivien vaatteiden ja kankaiden näyttämiseksi. Prahan kuuluisin musta teatteri on Laterna Magika. Esitykset eivät vaadi kielitaitoa, sillä niissä ei koskaan puhuta, vaan tunnelma syntyy valojen ja varjojen leikistä.

Prahaan voi tutustua eri näkökulmasta esimerkiksi raitiovaunuajelulla tai jokiristeilyllä. Vltava-jokea pitkin kelluu runsaasti erilaisia vaihtoehtoja pienistä reittiveneistä tunnelmallisiin illallisristeilylaivoihin. Liikunnallisemman ja yksityisemmän kokemuksen saa vuokraamalla polkuveneen Slovanskýn saarelta tai jokirannasta.

Julkisen liikenteen lipulla Prahaa pääsee katselemaan myös lintuperspektiivistä Petřínin kukkulalle nouseva Lanovka-köysiradan lähtöpysäkki on Újezdin raitiovaunupysäkillä. Köysiratavaunu kulkee aamuyhdeksästä melkein puoleen yöhön kolmen pysäkin reittiä, ja lähtee ala-asemalta noin 15 minuutin välein. Matka yläilmoissa kaapelihissillä kukkulan huipulle on mukava kokemus kaikenikäisille. Rata on iltaisin valaistu, ja kukkulan laelta avautuvat kauniit näkymät. Vielä korkeammalle haluavat voivat kiivetä mäellä sijaitsevaan observatorioon. Ulkonäkönsä vuoksi Petřínin tornia kutsutaan minikokoiseksi Prahan Eiffelin torniksi. Mäellä on lisäksi erityisesti lapsia silmällä pitäen suunniteltu ja muitakin hauskuuttava pienen pieni fantasialinna, jonka sisällä on peililabyrintti. Labyrintin lisäksi pikkulinnassa on myös hauska sali täynnä kuvajaiset vääristäviä peilejä.

Monen eri lentoyhtiön ja usein päivässä säännöllisesti liikennöidyt Helsinki - Praha -lennot löytyvät kätevästi verkkosivujemme lisäksi myös Jetcostin sovelluksen avulla. Kätevän app-sovelluksen saa ladattua iPhonelle iTunesin App Storesta© kännykkään tai Android-laitteelle Android Marketista.

Sovelluksen avulla voi selata kohteita, hakea sopivia lentoja tietyillä päivämäärillä ja lentoyhtiöillä, tehdä varaukset suoraan mobiililaitteelta käsin ja halutessaan myös maksaa turvallisesti palvelun kautta. Varaa kaupunkiloma Prahassa helposti ja kätevästi

Halvimmat käyttäjiemme äskettäin löytämät hinnat:

Helsinki - Praha CZECH Airlines 105€ Meno-paluu 13 - 16 Toukokuu sitten 15 päivää
Helsinki - Praha CZECH Airlines 106€ Meno-paluu 20 - 23 Toukokuu sitten 8 päivää
Helsinki - Praha CZECH Airlines 113€ Meno-paluu 26 - 29 Toukokuu sitten 2 päivää

Edelliset lentohaut<resések Helsinki - Praha

Helsinki - Praha Austrian Airlines 251€ Meno-paluu 01 - 05 Toukokuu Tänään 09:12
Helsinki - Praha CZECH Airlines 113€ Meno-paluu 08 - 15 Elokuu Tänään 08:51
Helsinki - Praha SAS 224€ Meno-paluu 27 Huhtikuu - 01 Toukokuu Eilen
Helsinki - Praha Lufthansa 172€ Meno-paluu 23 - 27 Toukokuu Eilen
Helsinki - Praha Air Baltic 102€ Meno on 25 Huhtikuu Eilen

Prahaa pidetään eräänä Euroopan kauneimmista kaupungeista sen historiallisten rakennusten ja Vltava-joen molemmin puolin avautuvien näkymien ja lukuisien kauniiden siltojen ansiosta. Löydä nyt halvat lennot Helsingistä Prahaan, Tšekin pääkaupunkiin Jetcostin kautta. Prahaan pääsee suorilla lennoilla lentäen reilussa kahdessa tunnissa.

Säätiedotus alueelle Praha
 • Perjantai 19
  Min 8 °C
  Max 20 °C
 • Lauantai 20
  Min 10 °C
  Max 21 °C
 • Sunnuntai 21
  Min 8 °C
  Max 19 °C
 • Maanantai 22
  Min 8 °C
  Max 18 °C
 • Tiistai 23
  Min 11 °C
  Max 16 °C
Ilmasto Praha
 • Kylmä
   
   
   
   
  Kuuma
 •  
  Sade (mm)
  Sadepäivät (d)
 • Tammikuu
  0 °C
  21.00
  16
 • Helmikuu
  1 °C
  21.00
  14
 • Maaliskuu
  5 °C
  31.00
  17
 • Huhtikuu
  9 °C
  27.00
  16
 • Toukokuu
  14 °C
  49.00
  17
 • Kesäkuu
  17 °C
  66.00
  18
 • Heinäkuu
  19 °C
  61.00
  17
 • Elokuu
  19 °C
  64.00
  16
 • Syyskuu
  14 °C
  41.00
  14
 • Lokakuu
  9 °C
  26.00
  16
 • Marraskuu
  3 °C
  31.00
  18
 • Joulukuu
  0 °C
  25.00
  16