Halvat lennot Bangkok

Lennot kohteeseen Bangkokiin

Yli 9 miljoonan asukkaan Bangkok tarjoaakin jokaiselle jotakin – nähtävää, koettavaa ja tekemistä löytyy niin ensikertalaisille kävijöille kuin kokeneille reissaajillekin. Tämä miljoonakaupunki on tunnetusti vilkas valtavine ihmismassoineen ja liikenteineen, intensiivisen kuuma ja värikkään yöelämän keskus yöklubeineen ja monenlaisine viihdytyskeskuksineen. Bangkokilla on kuitenkin rauhallisemmatkin kasvot: miljoonakaupunki on myös moderni liike-elämän kiintopiste ja toisaalta kaupungista löytyy myös lukuisia temppeleitä rauhoittumiseen ja runsaasti laadukkaita kylpylöitä ja hyvinvointikeskuksia rentoutumiseen. Tänne matkaaviin kuuluu kaikkia ryhmä- ja perhematkailijoista työmatkalla kulkeviin ja halvimmat hinnat etsiviin reppureissaajiin. Thaimaassa voi käydä omatoimimatkalla, ihastella vanhoja temppeleitä, viettää aurinkolomaa upeilla rannoilla tai käydä vaikka golfaamassa tai ennen kokemattomalla kalastusreissulla.

Halvat lennot Bangkok

Ostoksia ja ruokailua

Bangkok on monipuolinen sekoitus perinteistä ja modernia. Kaupungissa on vaihtoehtoja ostosten tekoon paikallisen yläluokan suosimista, Sukhumvitin ja Siam Squaren uutuuttaan kiiltävistä ostoskeskuksista Chatuchakin viikonlopputorin valtaville markkinoille, joilla vaihtoehtoja riittää 15 000 markkinakojun valikoimista. Toisaalla Khao San Road ja sitä ympäröivä Banglamphun alue ovat esimerkiksi reppureissaajien suosiossa edullisen hintatasonsa ja valikoimiensa ansiosta, niin ruoan, ostosten kuin majoituksenkin osalta. Thaimaankävijöiden ostoslistalta löytyy usein thaisilkkiä, elektroniikkaa, mausteita, koruja ja keramiikkaa. Myös vaatteet ja kengät ovat varsin edullisia. Moni matkailija hyödyntääkin paikallisen hintatason myös ammattitaitoisten käsityöläisten parissa ja teettää puvun mittojensa mukaan tai muita juhla- ja arkivaatteita thaimaalaisella räätälillä.

Ruokailu Bangkokissa on kotimaan hintatasoon nähden edullista ja kaupungista löytyy yli 50 000 ruokapaikkaa. Moninaiset katukeittiöt eivät ole fiineintä ravintolakulttuuria, mutta kilpailevat täysin kalliimpien kanssa herkullisuudellaan ja valikoimillaan. Ruoat ovat tuoreita ja paikan päällä tehtyjä, usein paikallisia erikoisuuksia. Annoksilla voi saada vatsansa täyteen jopa vain eurolla.

Nähtävää

Kaupungin nähtävyyksiin kuuluvat lukuisat temppelit, joita löytyy eri aikakausilta muinaisista moderneihin. ’Vanhaan Bangkokiin’ luettavalla, joen ja keskikaupungin välissä sijaitsevalla Rattanakosinin alueella ovat kuuluisimmat temppelit: valtavankokoinen Grand Palace, jonka alueella on Thaimaan pyhin buddhalaistemppeli, Wat Phra Kaew. Läheisessä Wat Pho’ssa on maailman suurin makaava Buddha. Thonburin alueelta löytyy Wat Arun, Thaimaan viehättävin ja 88 metriä korkea temppeli. Sen kuva on mm. 10 bahtin rahassa.

Temppeleihin ja eri puolille kaupunkia ostoksille pääsee liikenteen keskellä pelottomasti kulkevien tuk tukien kyydissä. Tai voi kokeilla tungoksen yläpuolella, korkealla junaradalla kulkevaa Skytrainia, jonka reitit kattavat hyvin keskusta-alueen. Matkailijan kannattaa myös tutustua pitkin poikin Chao Phraya -jokea ja rannalta toiselle edestakaisin kulkevaan vesibussiin. Joelta avautuvat aivan uudenlaiset näkymät eri puolille kaupunkia ja jokibussimatka tarjoaa pienen levähdyksen katujen vilskeestä. Joella kulkee myös erillinen turistivesibussi, joka on hieman mukavampi matkustaa ja pysähtyy tärkeimmillä turistikohteilla. Lisäksi voi vuokrata perinteisen värikkään long tail -taksiveneen, jonka hintaa kannattaa aina tingata.

Halvimmat äskettäin Jetcostista löydetyt lentohinnat Bangkok

Udon Thani - Bangkok (BKK) Thai Lion Air 19€ Meno on 06 Heinäkuu sitten 3 päivää
Phuket - Bangkok (BKK) Nok Air 44€ Meno-paluu 27 Toukokuu - 06 Kesäkuu sitten 4 päivää
Nha Trang - Bangkok (DMK) Thai AirAsia 45€ Meno on 30 Kesäkuu sitten 7 päivää

Käyttäjiemme viimeisimmät haut lennolle Bangkok

Lentoliput Riika - Bangkok (BKK) Air Baltic 583€ Meno-paluu 22 - 29 Joulukuu Eilen
Lentoliput Rovaniemi - Bangkok (DMK) Finnair 580€ Meno-paluu 28 Toukokuu - 18 Kesäkuu Eilen
Lentoliput Tallinna - Bangkok (BKK) Turkish Airlines 522€ Meno-paluu 09 - 22 Helmikuu Eilen
Lentoliput Turku - Bangkok (BKK) Finnair 504€ Meno-paluu 30 Lokakuu - 29 Marraskuu sitten 2 päivää
Lentoliput Koh Samui - Bangkok (BKK) Bangkok Airways 104€ Meno on 05 Kesäkuu sitten 2 päivää
Lentoliput Milano - Bangkok (BKK) Ukraine International Airlines 367€ Meno-paluu 26 Toukokuu - 02 Kesäkuu sitten 3 päivää
Lentoliput Bali - Bangkok (BKK) Thai Lion Air 57€ Meno on 22 Joulukuu sitten 3 päivää
Lentoliput Kuusamo - Bangkok (BKK) Finnair 585€ Meno-paluu 18 Tammikuu - 08 Helmikuu sitten 3 päivää
Lentoliput Bryssel (BRU) - Bangkok (BKK) Qatar Airways 447€ Meno-paluu 06 Tammikuu - 03 Maaliskuu sitten 3 päivää
Lentoliput Hongkong - Bangkok (BKK) Hong Kong Express 120€ Meno on 08 Kesäkuu sitten 5 päivää

Thaimaan pääkaupunki, Bangkok, on vilkas Kaakkois-Aasian lentoliikenteen keskus. Bangkokin lennot saapuvat Suvarnabhumin kansainväliselle kentälle, josta on edullisia lentoja ja jatkoyhteyksiä mm. muualle Thaimaahan sekä naapurimaihin. Helsingistä Bangkokiin matkustaa noin kymmenessä tunnissa ja halvat lennot ovat äkkilähtöjen lisäksi edukkain ja suosituin tapa matkustaa Thaimaahan.

Säätiedotus alueelle Bangkok
 • Tiistai 21
  Min 32 °C
  Max 39 °C
 • Keskiviikko 22
  Min 32 °C
  Max 38 °C
 • Torstai 23
  Min 31 °C
  Max 37 °C
 • Perjantai 24
  Min 30 °C
  Max 38 °C
 • Lauantai 25
  Min 30 °C
  Max 38 °C
Ilmasto Bangkok
 • Kylmä
   
   
   
   
  Kuuma
 •  
  Sade (mm)
  Sadepäivät (d)
 • Tammikuu
  28 °C
  9.00
  2
 • Helmikuu
  28 °C
  17.00
  3
 • Maaliskuu
  30 °C
  47.00
  6
 • Huhtikuu
  31 °C
  75.00
  8
 • Toukokuu
  30 °C
  163.00
  17
 • Kesäkuu
  30 °C
  138.00
  18
 • Heinäkuu
  29 °C
  128.00
  17
 • Elokuu
  29 °C
  136.00
  18
 • Syyskuu
  29 °C
  254.00
  22
 • Lokakuu
  29 °C
  193.00
  19
 • Marraskuu
  28 °C
  26.00
  5
 • Joulukuu
  27 °C
  5.00
  2