Halvat Lennot Helsinki-Rovaniemi

Lentolippu reitille Helsinki - Rovaniemi

Lapissa sijaitseva Rovaniemi tunnetaan Joulupukin virallisena kotikaupunkina. Joulupukkia käy Pajakylässä tapaamassa joka vuosi puoli miljoonaa kaikenikäistä kävijää. Pajakylä ja Napapiiri sijaitsevat noin yhdeksän kilometrin päässä Rovaniemen keskustasta. Kylässä voi tavata Joulupukin, tutustua Joulumuorin piparileipomoon, vierailla tonttujen lahjapajassa ja tonttukoulussa sekä ajella satujunalla. Kylästä löytyy talvisin myös jäägalleria, jossa voi törmätä Lumiprinsessaan. Pajakylässä voi tutustua eläviin poroihin ja rekikoiriin ympäri vuoden ja talvisin voi kokeilla rekikoira-ajelua tai vaikka lumikenkäilyä.

Lampivaaran Ametistikaivos on eräs Lapin erikoisimmista kohteista. Tämä jalokivikaivos sijaitsee tunturin päällä, Lampivaaran huipulla ja keskellä Pyhä-Luoston kansallispuistoa. Huipulta avautuvat upeat maisemat kaikkina vuodenaikoina. Se saattaa olla myös ainoita jalokivikaivoksia maailmassa, jonne vierailijat ovat tervetulleita. Vierailijat saavat etsiä kaivokselta mukaansa oman onnenametistin. Ametistikaivokselle järjestetään opastettuja vierailuja ympäri vuoden. Kaivos toimii kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti eikä sieltä louhita koneellisesti kiveä myyntiin tai raaka-aineeksi, joten kaivos pystyy toimimaan vielä satoja vuosia.

Halvat lennot Helsinki - Rovaniemi

Rovaniemellä toimii myös erikoisempia elämyksiä tarjoavia ohjelmapalveluja, joista voi varata tekemistä ja kokemista vaikka jokaiseksi lomapäiväksi. Tarjolla on muun muassa moottorikelkkasafareita päivällä ja yösafareita pimeän aikaan, talvisin rekikoira-ajelua huskyvaljakon kyydissä tai porovaljakon vetämänä. Vaihtoehtoisesti voi mennä takuuvarmasti bongaamaan villejä hirviä tai poroja metsän siimeksessä oppaiden avulla illan pimetessä tai vaikkapa etsimään revontulia taivaalta huskysafarilla. Porojen ja rekikoirien lisäksi voi käydä tutustumassa oikeaan jääkarhuun ja oppia lisää kokeneen eläinhoitajan opastuksella jääkarhujen tavoista ja ruokinnasta.

Kesällä suosituimpiin ja taatusti vauhdikkaimpiin elämyksiin kuuluu koskiseikkailu laskemalla koskea lautalla turvallisesti oppaiden avustuksella. Koskenlasku sopii koko perheelle ja takaa unohtumattoman vesiseikkailun. Rauhallisemmalla vauhdilla jokiin voi tutustua melomalla kanootilla tai kajakilla. Alueeseen ja Ounasvaaraan voi tutustua myös yläilmoista ajelemalla maisemahissillä Ounasvaaran huipulle.

Lisää villieläimiä niin kotimaasta kuin muualtakin löytyy Ranualta, noin tunnin ajomatkan päästä Rovaniemeltä. Eläinpuisto RanuaZoo on Lapin arktinen eläinpuisto, joka on valittu vuoden 2015 kotimaiseksi matkailukohteeksi. Luonnonmukaisissa oloissa erämaan keskellä puistossa asuu 50 eri villieläinlajia, kuten ahmoja, karhuja, ilveksiä, kotkia, naaleja ja jääkarhuja. Jännittävämpi elämys on lisäksi päästä seuraamaan villieläinten ruokintaa läheltä eläintenhoitajan kanssa. Villieläinpiston lisäksi RanuaZoossa on myös kotieläinpuisto yleisimpine kotieläimineen.

Jetcost-alustan avulla löydät lukuisien Rovaniemen lentojen tiedot reitille Helsinki - Rovaniemi. Lisäksi käytettävissä on myös mobiilisovellus, jonka avulla on helppo etsiä ja varata halpoja lentoja Helsingistä Rovaniemelle. Matkavaraukset voi tehdä nopeasti ja helposti suoraan matkapuhelimesta tai mobiililaitteesta käsin missä ja milloin vain. Voit etsiä matkoja haluamillasi matkapäiville ja reiteille ja tehdä varauksen Jetcostin mobiilisovelluksen kautta.

Tämä app-sovellus iPhonelle ja Androideille tarjoaa ajankohtaiset tiedot edullisista lennoista Helsinki - Rovaniemi suoraan kännykkääsi. Nyt tämän sovelluksen voi ladata iTunesin App Storesta iPhonelle sekä Android-puhelimelle Android Marketin sivuilta. Lentojen haun ja varausten tekemisen lisäksi lentomatkat voi maksaa sovelluksen kautta. Eri toimintojen avulla voi muun muassa tarkistaa lentoja koskevat tiedot reaaliaikaisesti.

Halvimmat käyttäjiemme äskettäin löytämät hinnat:

Helsinki - Rovaniemi Finnair 75€ Meno-paluu 22 - 29 Heinäkuu sitten 10 päivää
Helsinki - Rovaniemi Finnair 75€ Meno-paluu 16 - 23 Heinäkuu sitten 13 päivää
Helsinki - Rovaniemi Finnair 76€ Meno-paluu 18 - 21 Marraskuu sitten 8 päivää

Edelliset lentohaut<resések Helsinki - Rovaniemi

Helsinki - Rovaniemi Norwegian Air Shuttle 71€ Meno on 03 Heinäkuu sitten 8 päivää
Helsinki - Rovaniemi Finnair 76€ Meno-paluu 18 - 21 Marraskuu sitten 8 päivää
Helsinki - Rovaniemi Finnair 120€ Meno-paluu 02 - 05 Elokuu sitten 9 päivää
Helsinki - Rovaniemi Norwegian Air Shuttle 72€ Meno on 27 Kesäkuu sitten 9 päivää
Helsinki - Rovaniemi Finnair 167€ Meno on 17 Elokuu sitten 9 päivää

Junalla tai omalla autolla matkustus Rovaniemelle vie 9–14 tuntia, mutta lentokoneella pääsee perille jopa 1,5 tunnissa! Moni matkaakin Lapin muihin kohteisiin Rovaniemen kautta, sillä sieltä on hyvät linja-auto- ja tieyhteydet pohjoisen suuriin hiihtokeskuksiin, lomanviettopaikkoihin ja luonnonpuistoihin. Varaa nyt halvat lennot Helsingistä Rovaniemelle, Lapin pääkaupunkiin.

Säätiedotus alueelle Rovaniemi
 • Tiistai 25
  Min 8 °C
  Max 17 °C
 • Keskiviikko 26
  Min 10 °C
  Max 17 °C
 • Torstai 27
  Min 8 °C
  Max 16 °C
 • Perjantai 28
  Min 5 °C
  Max 12 °C
 • Lauantai 29
  Min 5 °C
  Max 15 °C
Ilmasto Rovaniemi
 • Kylmä
   
   
   
   
  Kuuma
 •  
  Sade (mm)
  Sadepäivät (d)
 • Tammikuu
  -10 °C
  51.00
  20
 • Helmikuu
  -10 °C
  41.00
  16
 • Maaliskuu
  -5 °C
  39.00
  15
 • Huhtikuu
  0 °C
  38.00
  15
 • Toukokuu
  6 °C
  49.00
  19
 • Kesäkuu
  12 °C
  70.00
  18
 • Heinäkuu
  15 °C
  85.00
  19
 • Elokuu
  13 °C
  73.00
  19
 • Syyskuu
  7 °C
  49.00
  17
 • Lokakuu
  0 °C
  55.00
  20
 • Marraskuu
  -5 °C
  50.00
  20
 • Joulukuu
  -8 °C
  46.00
  19