Halvat Lennot Helsinki-Frankfurt

Lentolippu reitille Helsinki - Frankfurt

Frankfurtin vanhankaupungin keskus on Römerberg-aukio, joka on erittäin suosittu turistien keskuudessa. Alueella sijaitsee komeita rakennuksia ja nähtävyyksiä, kuten goottilaistyylinen kirkko Alte Nikolaikirche ja Oikeus-suihkulähde. Frankfurtin tuomiokirkko sijaitsee lähistöllä ja on niin ikään yksi kaupungin suosituimmista turistikohteista. Frankfurtissa on lukuisia korkeatasoisia museoita ja taidegallerioita. Museumsufer-rantapromenadin varrella sijaitsee useita museoita lähekkäin. Museumsufercardia kannattaa harkita, sillä kortin ostava voi vierailla kahtena peräkkäisenä päivänä 34 museossa yhdellä kertamaksulla. Aikuisten lippu maksaa noin 15 euroa, neljän hengen perheelle liput maksavat noin 23 euroa. Jos haluaa viettää yön museossa, oikea aika vierailla Frankfurtissa on huhtikuun loppupuoli. Lange Nacht der Museem -tapahtuman aikana museoissa voi käydä läpi yön. Suurin osa museoista on maanantaisin suljettu. Pidennettyjä aukioloaikoja noudatetaan puolestaan keskiviikkoisin. Städel-museo osoitteessa Schaumainkai 63, on taidemuseo, jossa voi ihailla muun muassa van Goghin ja Picasson töitä. Städel on suljettu maanantaisin. Keskiviikkoisin ja torstaisin se on avoinna 10-21 ja muina päivinä 10-18. Ostoksille mielivän kannattaa suunnata Zeil-kadulle. Kadun varrella on runsaasti liikkeitä ja kauppakeskuksia. Alkoholijuomat, elintarvikkeet ja makeiset ovat erityisen hyviä tuliaisia Frankfurtista. Erilaisia merkkituotteita on saatavilla kattavasti. Kuten Suomessakin, alennusmyynnit ajoittuvat keskikesään ja joulun jälkeiseen aikaan.

Halvat lennot Helsinki - Frankfurt

Ruoka ja ravintolat

Frankfurtin ruoka- ja ravintolatarjonta on runsas ja kansainvälinen. Paikallisista herkuista useimmat haluavat maistella saksalaisia makkaroita, joita on hyvin saatavilla ravintoloissa. Lisukkeena annoksissa on yleensä hapankaalia tai perunoita. Konstablerwache-aukiolla torstaisin ja lauantaisin järjestettävät maanviljelijöiden markkinat on otollinen paikka maistella Frankfurtin seudun makkaroita ja muita ruokia. Museumsufer-rantapromenadilla on tarjolla paikallisia herkkuja erilaisten tapahtumien aikana. Kokemisen arvoinen ravintolakatu on Grosse Bockenheimer Strasse, jonka varrella sijaitsee useita hyviä ravintoloita. Zeil-kävelykadulla ja Römerberg-aukiolla on myös runsas ja monipuolinen ravintolatarjonta. Kleinmarkthalle-kauppahalli, osoitteessa Hasengasse 7, on avoinna maanantaista perjantaihin 8-18 ja lauantaisin 8-16. Hallissa voi nauttia muun muassa tyypillisiä saksalaisia kotiruokia. Museumsufer-rantapromenadi on kesäisin viehättävä paikka, jossa voi ruokailla vaikkapa joen rannan tunnelmallisissa laivaravintoloissa. Ravintoloiden hintataso vaihtelee, mutta myös edullisia lounas- ja illallisruokapaikkoja on tarjolla.

Paras aika matkustaa Frankfurtiin

Frankfurtissa vallitsee tyypillinen Keski-Euroopan sää. Kesät ovat kuumempia kuin Suomessa. Talvella voi olla pakkaskausia, mutta kokonaisuudessaan talviaika jää varsin lyhyeksi. Lämpötila kohoaa 20 celsiusasteen paikkeille huhti- tai toukokuussa ja pysyttelee yli 20 asteen aina syyskuun loppupuolelle asti. Säiden kannalta paras matkustuskuukausi on elokuu, jolloin on keskimääräisesti eniten aurinkoisia päiviä. Turisteja suuntaa Frankfurtiin erityisesti pääsiäisen aikaan, heinä-elokuussa, lokakuun syyslomien aikaan sekä marras-joulukuun joulumarkkinoille.

Liikenneyhteydet

Frankfurtiin on usein mukavinta ja edullisinta matkustaa omatoimimatkalle. Halvat lennot Helsinki Frankfurt -välillä onnistuvat kaikkina vuodenaikoina. Lentovuoroissa sekä lentoyhtiöissä on runsaasti valinnan varaa. Lentolippu reitille Helsinki - Frankfurt löytyy varmasti jokaiselle omien toiveiden mukaisesti. Lentokentältä pääsee keskustaan parhaiten S8- tai S9-junalla. Matkustusaika on noin 15 minuuttia ja matkalippu maksaa noin 6-8 euroa. Keskustassa selkeä paikka jäädä pois junasta on Hauptbahnhof-asemalla, joka sijaitsee päärautatieaseman yhteydessä. Lentoasemalta voi tulla keskustaan myös Südbahnhof-asemalle kulkevalla bussilla numero 61. Frankfurtissa on erinomainen julkinen liikenneverkosto, joten kaupungissa pääsee kätevästi liikkumaan paikasta toiseen. Taksien hinnat ovat Saksan kalleimpia, mutta hintataso jää silti jonkin verran Suomen hintoja alhaisemmaksi.

Yleistietoa Saksasta

Saksa on Keski-Euroopan runsasväkisin valtio ja erittäin merkittävä teollisuusmaa. Saksassa asuu yli 81 miljoonaa asukasta, joista lähes 3,5 miljoonaa maan pääkaupungissa Berliinissä. Saksan virallinen kieli on saksa ja valuuttana käytetään euroa. Katolisia on noin 30 prosenttia, protestantteja noin 28 prosenttia, muslimeja noin 4 prosenttia ja mihinkään uskontokuntiin kuulumattomia noin 37 prosenttia väestöstä. Juutalaisväestön määrä kasvaa nopeasti maahanmuuton seurauksena.

Halvimmat käyttäjiemme äskettäin löytämät hinnat:

Helsinki - Frankfurt Air Baltic 142€ Meno-paluu 06 - 14 Syyskuu sitten 11 päivää
Helsinki - Frankfurt Air France 144€ Meno-paluu 29 Syyskuu - 03 Lokakuu sitten 13 päivää
Helsinki - Frankfurt Air France 144€ Meno-paluu 25 Toukokuu - 15 Kesäkuu sitten 13 päivää

Edelliset lentohaut<resések Helsinki - Frankfurt

Helsinki - Frankfurt SAS 193€ Meno-paluu 07 - 14 Kesäkuu Eilen
Helsinki - Frankfurt SAS 178€ Meno-paluu 26 - 28 Toukokuu Eilen
Helsinki - Frankfurt Air Baltic 151€ Meno-paluu 25 - 29 Heinäkuu Eilen
Helsinki - Frankfurt SAS 193€ Meno-paluu 28 Huhtikuu - 01 Toukokuu Eilen
Helsinki - Frankfurt SAS 185€ Meno-paluu 30 Huhtikuu - 06 Toukokuu Eilen

Halvat lennot Helsinki Frankfurt -välille löydät helposti Jetcostin sivuston kautta. Lentolippu reitille Helsinki - Frankfurt sekä hotelli matkakohteessa ovat varattavissa samalla kertaa, mikä tarjoaa vaivattoman ja nopean palvelukokemuksen. Mainjoen varrella sijaitseva Frankfurt on Saksan viidenneksi suurin ja Hessenin osavaltion suurin kaupunki. Frankfurt on maan talous- ja liikennekeskus sekä suosittu messu- ja konferenssikaupunki. Se on myös hektinen kansainvälinen metropoli, jonka ympäristössä asuu yli viisi miljoonaa ihmistä. Frankfurtissa sijaitsee Euroopan keskuspankki ja kaupungin lentokenttä on yksi Euroopan vilkkaimmista kentistä. Frankfurtin alueella on ollut asutusta jo nuoremmalta kivikaudelta alkaen. Vuonna 843 Frankfurtista tuli itäfrankkien valtakunnan pääkaupunki. 1200-luvulla se sai vapaan keisarinkaupungin aseman. Saksaan kaupunki liitettiin vuonna 1866. Toisen maailmansodan aikana Frankfurtin rakennuskanta kärsi pahoja vaurioita ja muun muassa vanhakaupunki tuhoutui kokonaan. Uudisrakentamisen aikana kaupunkiin nousi runsaasti uutta arkkitehtuuria ja kaupunkikuva muuttui täydellisesti. Kaupungista löytyy nykyisin myös pilvenpiirtäjiä.

Säätiedotus alueelle Frankfurt
 • Tiistai 23
  Min 12 °C
  Max 22 °C
 • Keskiviikko 24
  Min 14 °C
  Max 23 °C
 • Torstai 25
  Min 12 °C
  Max 24 °C
 • Perjantai 26
  Min 10 °C
  Max 15 °C
 • Lauantai 27
  Min 10 °C
  Max 15 °C