Selaimesi on vanhentunut!

Lataa ajantasainen selain nähdäksesi tämän sivun oikein.

Päivitä selaimeni nyt

Vertailla Halvat lennot TAP

Valitut päivämäärät eivät välttämättä anna tuloksia COVID-19-viruksen vuoksi. Pyytäisimme vaihtamaan päivämääriä.
Valitse lähtö
  • Viimeisimmät haut
Valitse saapuminen
  • Viimeisimmät haut
{{ weekDay }}
{{ panel.label }}
Etsitkö yksisuuntaista lentoa?
{{ fromDate | dateToDayNumber }}

{{ fromDate | dateToMonthName }}

{{ fromDate | dateToDayName }}

{{ flexibleFromDateLabel }}
{{ option.label }}
?
{{ flexibleToDateLabel }}
{{ option.label }}
Luokka ja matkustajat
Luokka
Turistiluokka
Saatavilla vain Economy-luokassa
Matkustajien määrä
Aikuiset
{{ adults }}
Lapset
{{ children }}
Pikkulapset
{{ infants }}
  • Vertaile:

TAPin lentotarjoukset

Etsi viime hetken tarjous tai edullinen TAP-lento

TAP
pe, 01.11 (HEL) Helsinki -> (DSS) Dakar
Suora
TAP
la, 30.11 (DSS) Dakar -> (HEL) Helsinki
Suora

Hinta löydetty 3 päivää sitten
Mistä 593 €
TAP
ti, 31.12 (HEL) Helsinki -> (DSS) Dakar
Suora
TAP
ti, 21.01 (DSS) Dakar -> (HEL) Helsinki
Suora

Hinta löydetty Eilen
Mistä 659 €
TAP
ma, 13.01 (HEL) Helsinki -> (BJL) Banjul
Suora
TAP
ke, 22.01 (BJL) Banjul -> (HEL) Helsinki
Suora

Hinta löydetty 7 päivää sitten
Mistä 672 €
TAP
ti, 24.12 (HEL) Helsinki -> (DSS) Dakar
Suora
TAP
pe, 17.01 (DSS) Dakar -> (HEL) Helsinki
Suora

Hinta löydetty 2 päivää sitten
Mistä 676 €
TAP
ti, 31.12 (HEL) Helsinki -> (DSS) Dakar
Suora
TAP
pe, 24.01 (DSS) Dakar -> (HEL) Helsinki
Suora

Hinta löydetty Eilen
Mistä 684 €
TAP
la, 22.06 (HEL) Helsinki -> (PXO) Porto Santo
TAP
la, 29.06 (PXO) Porto Santo -> (HEL) Helsinki

Hinta löydetty 8 päivää sitten
Mistä 689 €
TAP
pe, 01.11 (HEL) Helsinki -> (BJL) Banjul
TAP
su, 10.11 (BJL) Banjul -> (HEL) Helsinki

Hinta löydetty Eilen
Mistä 691 €
TAP
ti, 24.12 (HEL) Helsinki -> (DSS) Dakar
Suora
TAP
to, 16.01 (DSS) Dakar -> (HEL) Helsinki
Suora

Hinta löydetty 2 päivää sitten
Mistä 713 €
Miten saamme tässä näkemäsi tiedot? Huomaathan, että tarjoamme verkossa vertailupalvelua, ja kaikki sivustollamme näkyvät tiedot sekä hinnat palveluja ja/tai tuotteita koskien ovat kolmansia osapuolia edustavien kumppaniemme tarjoamia. Pyrimme parhaamme mukaan näyttämään sinulle ajankohtaista tietoa, mutta huomaathan, että emme ole vastuussa julkaistujen tietojen täydellisyydestä tai tarkkuudesta. Tarkistathan siis kaikki kumppaniemme sivustolla olevat ehdot huolellisesti ennen varauksen tekemistä. Tutustuthan käyttöehtoihimme saadaksesi lisätietoja. Lue lisää
Lentoyhtiö
TAP
TAP
Keskimääräinen luokitus
{{ rates }} / 5
Mitä mieltä olet lentoyhtiöstä TAP?
Kiitos palautteestasi!

Tietoja yhtiöstä TAP Air Portugal

Yhtiön uusimpiin kohteisiin kuuluvat Algerian pääkaupunki Alger ja Marokon suosikkikohde Marrakesh. TAP-lentoyhtiön tärkeitä kohteita ovat myös Portugaliin kuuluvat saaristot Madeira ja Azorit. TAP-Portugal halvat lennot ovat siis erinomainen tapa matkustaa ympäri maailmaa! Lentoyhtiö myös pyrkii minimoimaan lentämisen aiheuttamia ympäristöongelmia monella tavalla. Tekninen kehitys tähtää päästöjen minimoimiseen, ja TAP-Portugal tarjoaa matkustajilleen lisäksi mahdollisuuden hiilidioksidipäästöjen hyvitykseen päästömaksun muodossa.

Käsimatkatavaroiden ylimmäispaino on kahdeksan kiloa

Tap-lentoyhtiön turistiluokassa käsimatkatavaroiden paino ei saa ylittää 8 kg. Matkalaukun täytyy mahtua joko edessä olevan istuimen alle tai matkatavarahyllylle, joten sen mitat ovat korkeintaan 55 cm x 40 cm x 20 cm. Ykkösluokassa matkustavat voivat tuoda koneeseen kaksi laukkua, joiden yhteispainon on oltava alle 16 kg. Näiden laukkujen lisäksi matkustaja saa tuoda koneeseen joko olkalaukun tai läppärilaukun. Sen koko on korkeintaan 40 cm x 30 cm x 10 cm. Myös liikkumista varten tarvittavan apuvälineen saa tuoda, jos käsimatkatavarana on vain yksi kahdeksan kilon laukku, eikä koneeseen tuoda olkalaukkua tai läppärilaukkua. Matkustatko vauvan kanssa? Pirpanan matkaeväät saa tuoda koneeseen. Myös lapsen kantokoppa kulkee TAP-Portugalin lennoilla veloituksetta. Joskus käsimatkatavaroita on niin runsaasti, että kaikki laukut eivät mahdu koneeseen. Silloin joidenkin matkustajien matkatavaroita laitetaan ruumaan, ja ne saa lentokentällä muiden ruumassa kuljetettujen matkatavaroiden kanssa.

Matkatavarat kuuluvat lipun hintaan

TAP-Portugalin tavallisten, yhtiön omien koneiden operoimien lentojen hintaan kuuluu Euroopassa yksi ruumaan laitettava matkalaukku, jonka maksimipaino on 23 kg. Ruumaan meneviä laukkuja saa olla vain yksi. Jos laukkusi painaa enemmän, lentoa varatessasi voit ostaa lisäkiloja. Se kannattaa, sillä saatat säästää mukavan summan verrattuna siihen, että maksaisit laukkusi liikakilot lentokentällä! Huomaa, että silloinkaan yksi yksittäinen laukku ei saa painaa yli 32 kg. Sitä painavammat matkalaukut katsotaan rahdiksi. Jos matkasi suuntaa Euroopasta sen ulkopuolelle, voit ottaa mukaan raskaammankin matkalaukun, kunhan laukkusi paino pysyy alle 32 kg rajan.

Pitkillä lennoilla voi valita erityisaterian

Kaikilla TAP-Portugalin lennoilla tarjotaan lennon pituudesta riippuen matkustajille ateria tai välipala. Jos lentosi kestää yli neljä tuntia, voit valita erityisaterian, kuten kasvisruoan tai gluteenittoman annoksen korvauksetta. Tarjolla on myös esimerkiksi laktoositon ja vegaaninen vaihtoehto. Jos lentosi on lyhyt, erityisruoka maksaa 15 euroa. Muista ilmoittaa ruokavaliostasi etukäteen! Muihin lennon mukavuuksiin kuuluvat monissa lentokoneissa mahdollisuus katsella elokuvia ja dokumentteja tai kuunnella musiikkia lentokoneen laitteistoilla. Ohjelmaa on myös nuoremmille maailmanmatkaajille, joten heidänkin lentonsa sujuu leppoisasti. Lennoilla Euroopan ja Etelä-Amerikan sekä Yhdysvaltojen välillä käytössä on maksua vastaan myös langaton internetyhteys. Kaikissa koneissa on mahdollista tarkkailla matkan etenemistä reittikartalta. Näytöllä kerrotaan myös esimerkiksi lähtöpaikan ja päämäärän kellonajasta. Matkustajat voivat lukea myös lentoyhtiön omaa UP-lehteä englanniksi tai portugaliksi.

TAP-Portugalin päälentoasema on Lissabonissa

Lentoliput TAP-Portugalilta ovat erinomainen ratkaisu, kun mielit maailmalle. TAP-Portugal lentää portugalinkielisiin maihin, kuten Brasiliaan, Kap Verdelle, Guinea-Bissauhun, Angolaan, Mosambikiin sekä São Tomén ja Príncipen paratiisisaarille. Erityisesti Afrikan kohteisiin on runsaasti lentoja, ja TAP-Portugal lentää lukuisiin eri kaupunkeihin Brasiliassa. Samoin Portugaliin kuuluvien Madeiran ja Azorien saaristoille yhtiö lentää säännöllisesti. Brasilian lisäksi Etelä-Amerikan kohteisiin kuuluu Venezuelan pääkaupunki Caracas. Yhdysvalloissa kohteita on kaksi: New York ja Miami. Lentoyhtiön päälentoasema on Portugalin pääkaupungin Lissabonin kansainvälinen lentokenttä Portela. Lissabonin kentän kautta kulkevat monet yhteydet Euroopan ulkopuolelle, mutta TAP lentää myös kaikkiin merkittäviin eurooppalaisiin kaupunkeihin. Lissabonin lentokentän lisäksi TAP-Portugalin toinen solmukohta on Porton lentokenttä Pohjois-Portugalissa. TAP-Portugalin koneet lentävät myös Faron lentokentälle. Se sijaitsee Portugalin kuulussa rantakohteessa Algarvessa.

Varaa lentosi verkossa

Lentoyhtiön verkkosivuilta löytyy runsaasti tietoa kohteista - sekä tietysti lentojen hinnoista ja erikoistarjouksista. Voit myös varata lentoja ostaessasi vuokra-auton, hotellihuoneen tai vaikkapa risteilyn kohteessasi. Myös tuikitärkeän matkavakuutuksen voit tarvittaessa lisätä lentoosi parilla klikkauksella. Vieraile sivustolla myös, jos haluat tietää juuri oman lentosi matkatavaramäärät ja mahdolliset erityissäännöt. Saat halutessasi selville myös sen, minkälainen ateria lennollasi tarjoillaan. Verkkosivuilla voit myös tehdä lähtöselvityksen, jotta lähtö matkalle sujuu joutuisasti. Jos lennät usein TAP-Portugalin lennoilla, kannattaa tutustua lentoyhtiön kanta-asiakasohjelma Victoriaan. Se perustuu lentomaileihin, joita kertyy kultakin ostamaltasi matkalta. Lentomailit toimivat valuuttana, jota voit käyttää jatkossa TAP-Portugalin lentoja ostaessasi. Koska TAP kuuluu Star Alliance -lentoyhtiöallianssiin, muiden samaan ryhmään kuuluvien lentoyhtiöiden lennot kartuttavat Victoria-lentomailipääomaasi. Lentomaileja voi myös kerätä maan tasalla käyttämällä yhteistyökumppaneiden palveluja. Niihin kuuluu niin hotelleja, autovuokraamoja kuin ravintoloitakin. Näissä voit myös käyttää lentomailejasi!

TAP

TAP (TP/TAP)

Portugalilainen lentoyhtiö TAP lentää viikottain noin 2 500 lentoa 88 kohteeseen yli 30 eri maassa. Kotikentältään Lissabonista TAP-Portugalin koneet lentävät niin Brasiliaan, Kap Verdelle kuin Yhdysvaltoihinkin. Euroopassa yhtiön lukuisiin kohteisiin kuuluvat esimerkiksi Helsinki, Praha, Kööpenhamina, Berliini, Amsterdam ja Madrid, jonne yhtiö lensi kaikkien aikojen ensimmäisen kaupallisen lentonsa vuonna 1946.

Tilaa ilmaiseksi, niin saat uusimmat matkustuspäivitykset.
Klikkaa Salli, kun ilmoituksista kysytään.