Selaimesi on vanhentunut!

Lataa ajantasainen selain nähdäksesi tämän sivun oikein.

Päivitä selaimeni nyt

Halvat Lennot Helsinki - Málaga

Valitut päivämäärät eivät välttämättä anna tuloksia COVID-19-viruksen vuoksi. Pyytäisimme vaihtamaan päivämääriä.
Valitse lähtö
  • Viimeisimmät haut
Valitse saapuminen
  • Viimeisimmät haut
{{ weekDay }}
{{ panel.label }}
Etsitkö yksisuuntaista lentoa?
{{ fromDate | dateToDayNumber }}

{{ fromDate | dateToMonthName }}

{{ fromDate | dateToDayName }}

{{ flexibleFromDateLabel }}
{{ option.label }}
?
{{ flexibleToDateLabel }}
{{ option.label }}
Luokka ja matkustajat
Luokka
Turistiluokka
Saatavilla vain Economy-luokassa
Matkustajien määrä
Aikuiset
{{ adults }}
Lapset
{{ children }}
Pikkulapset
{{ infants }}
  • Vertaile:

Lentotarjoukset Helsinki - Málaga

Löydä viime hetken tarjous tai edullinen lento Helsinki - Málaga!

Norwegian Air International
la, 03.08 (HEL) Helsinki -> (AGP) Málaga
Suora
Norwegian Air International
ke, 07.08 (AGP) Málaga -> (HEL) Helsinki
Suora

Hinta löydetty 13 päivää sitten
Mistä 131 €
Norwegian Air International
ma, 19.08 (HEL) Helsinki -> (AGP) Málaga
Suora
Norwegian Air International
pe, 30.08 (AGP) Málaga -> (HEL) Helsinki
Suora

Hinta löydetty 2 päivää sitten
Mistä 135 €
Norwegian Air International
ti, 27.08 (HEL) Helsinki -> (AGP) Málaga
Suora
Norwegian Air International
ma, 02.09 (AGP) Málaga -> (HEL) Helsinki
Suora

Hinta löydetty 6 päivää sitten
Mistä 140 €
Norwegian Air International
ke, 04.09 (HEL) Helsinki -> (AGP) Málaga
Suora
Norwegian Air International
ti, 10.09 (AGP) Málaga -> (HEL) Helsinki
Suora

Hinta löydetty 12 päivää sitten
Mistä 151 €
Vueling
la, 01.03 (HEL) Helsinki -> (AGP) Málaga
Suora
Vueling
la, 22.03 (AGP) Málaga -> (HEL) Helsinki
Suora

Hinta löydetty 13 päivää sitten
Mistä 155 €
Norwegian Air International
ke, 28.08 (HEL) Helsinki -> (AGP) Málaga
Suora
Norwegian Air International
ti, 17.09 (AGP) Málaga -> (HEL) Helsinki
Suora

Hinta löydetty 4 päivää sitten
Mistä 158 €
Norwegian Air International
to, 29.08 (HEL) Helsinki -> (AGP) Málaga
Suora
Norwegian Air International
su, 01.09 (AGP) Málaga -> (HEL) Helsinki
Suora

Hinta löydetty 7 päivää sitten
Mistä 161 €
KLM
pe, 15.11 (HEL) Helsinki -> (AGP) Málaga
Suora
KLM
pe, 22.11 (AGP) Málaga -> (HEL) Helsinki
Suora

Hinta löydetty 9 päivää sitten
Mistä 162 €
Miten saamme tässä näkemäsi tiedot? Huomaathan, että tarjoamme verkossa vertailupalvelua, ja kaikki sivustollamme näkyvät tiedot sekä hinnat palveluja ja/tai tuotteita koskien ovat kolmansia osapuolia edustavien kumppaniemme tarjoamia. Pyrimme parhaamme mukaan näyttämään sinulle ajankohtaista tietoa, mutta huomaathan, että emme ole vastuussa julkaistujen tietojen täydellisyydestä tai tarkkuudesta. Tarkistathan siis kaikki kumppaniemme sivustolla olevat ehdot huolellisesti ennen varauksen tekemistä. Tutustuthan käyttöehtoihimme saadaksesi lisätietoja. Lue lisää

Suosituimmat lentoyhtiöt kohteeseen Espanja

Lentoyhtiöt, jotka tarjoavat lentoja Helsinki - Málaga

Lentolippu reitille Helsinki - Malaga

Malaga on kuuluisa hienoista ja lukuisista museoistaan. Yksi kuuluisimmista on Picasso-museo, onhan maailmakuulu taiteilija syntynyt Malagassa. Museo sijaitsee osoitteessa Palacio de Buenavista, San Augustin 8. Museo on kiinni maanantaisin, kuten lähes kaikki muutkin kaupungin museot. Autointoilijoita ilahduttaa taatusti kaupungin kuuluisa Museo Automovilístico, joka löytyy osoitteesta Avada Sor Teresa Prat 15. Malagan lasi- ja kristallimuseo sijaitsee historiallisessa keskustassa osoitteessa Calle Gaona 20. Se on saanut paljon kiitosta matkalaisten keskuudessa ja tunnustusta Malagan parhaana turistikohteena. Muista museoista kannattaa mainita muun muassa Nykytaiteen museo Centro di Arte Contemporaneo de Malaga, johon pääsee tutustumaan ilmaiseksi. Tämän museon vetonaula taiteen lisäksi on sen miellyttävä kahvila. Andalusialaista taidetta löytyy puolestaan uudehkosta Carmen Thyssen -museosta. Lisäksi kannattaa tutustua vaikkapa Malagan musiikkimuseoon, nukkemuseoon, viinimuseoon ja merenkulkumuseoon. Museoista pitävän kannattaakin hankkia Malaga-kortti, jolla pääsee tutustumaan ilmaiseksi moneen nähtävyyteen. Lisäksi kortti oikeuttaa ilmaisiin matkoihin kaupungin julkisessa liikenteessä. Museoiden lisäksi kannattaa käydä katsomassa myös Alcazaban maurilaisen linnoituksen rauniot ja Malagan katedraali.

Lennot Málaga

Herkullista ruokaa ja huippushoppailua

Ruokailuelämyksiä voi hankkia vaikkapa vanhan keskustan eli centro historicon alueelta. Siellä on hyvä valikoima eritasoisia ravintoloita, joissa kannattaa tietysti keskittyä espanjalaisiin herkkuihin. Varsinainen vanhakaupunki on myös täynnä ravintoloita, ja etsiminen kannattaa aloittaa Calle Granadalta, jota sanotaan Malagan vilkkaimmaksi ravintolakaduksi. Parasta paikkaa voi hakea piipahtamalla useisiin kohteisiin oluelle tai viinilasilliselle ja tapaksille. Myös perinteinen paella kannattaa testata Malagassa, samoin kuin ilmakuivattu kinkku. Rantaelämästä nauttivat voivat vaeltaa pitkin Paseo Maritimo de Pablo Ruiz Picasso -rantabulevardia ja etsiä sopivaa ruokapaikkaa. Rantabulevardin loppuosasta löytyy monia perinteisiä chinguitos-kalaravintoloita. Niissä tuore kala, usein sardiini, grillataan perinteisellä tavalla. Ranta-alueella kannattaakin keskittyä erityisesti kalaruokiin ja mereneläviin, keskustassa vaikkapa tapaksiin. Ravintolat Malagassa ovat suomalaisittain kohtuuhintaisia, ja erityisesti tapakset, paella ja tortilla ovat edullisia lomaruokia. Historiallinen keskusta sopii myös ostoselämyksiä etsiville. Parhaaksi shoppailualueeksi kehutaan Calle Marques de Larios -kävelykatua. Sieltä ja sen sivukaduilta löytyvät tunnetuimmat muotimerkit, kengät, laukut ja korut. Plaza de la Constitucion -aukion läheltä löytyy myös paljon erilaisia liikkeitä. Muotivaatteet ovat yleensä huomattavasti halvempia, kuin Suomessa. Muotivaatteiden ja nahkatuotteiden lisäksi Malagasta kannattaa ostaa erilaisia elintarvikkeita. Oliiviöljy on edullista samoin kuin oliivit, juustot, pähkinät, vihannekset ja paikalliset viinit. Edullisimmat ostospaikat ovat kauppahallit ja suuret valintamyymälät. Elintarvikkeet ja viinit ovat suomalaisittain erittäin edullisia. Ostoksilla liikkuvan on kuitenkin muistettava, että valtaosa liikkeistä on kiinni iltapäivisin siestan aikaan eli yleensä kello 14-16. Lisäksi suurin osa liikkeistä pitää ovensa suljettuna sunnuntaisin.

Lentokentältä helposti eri kohteisiin

Malagan lentokenttä sijaitse noin kahdeksan kilometriä kaupungin keskustasta ja se on yksi Espanjan liikennöidyimmistä lentokentistä, sillä kenttä palvelee suositulle aurinkorannalle saapuvia auringonpalvojia. Nopein ja helpoin tapa päästä kentältä kaupunkiin on käyttää paikallisjunaa. Junalla pääsee myös aurinkorannan lomakohteisiin, kuten Torremolinokseen ja Fuengirolaan. Junia kulkee lentokentältä Malagaan kahdenkymmenen minuutin välein ja matka kestää alle kymmenen minuuttia. Hinta vaihtelee 1,70 eurosta 2,60 euroon matkustusajankohdasta riippuen. Lentokentältä pääsee keskustaan myös bussilla, matka keskustaan kestää noin 25 minuuttia ja maksaa noin kaksi euroa. Junilla ja busseilla pääsee lentokentältä myös aurinkorannan lomakohteisiin. Taksi kentältä Malagan keskustaan maksaa halvimmillaan hieman alle 20 euroa, mutta hinnat vaihtelevat matkustusajankohdasta riippuen. Lentokentältä voi myös vuokrata auton. Itse Malagan kaupungissa julkisen liikenteen käyttäminen on sujuvaa ja myös varsin halpaa. Kymmenen matkan bussikortin saa reilulla kahdeksalla eurolla ja kuukauden voimassaoleva matkakortti maksaa alle 40 euroa. Malagan vanhan kaupungin alueella on tosin helpointa liikkua kävellen. Majoitusvaihtoehtoja löytyy laidasta laitaan hienoista hotelleista tunnelmallisiin pieniin perhehotelleihin ja edullisiin hostelleihin.

Kesäkuukaudet ruuhkaisia ja kuumia

Sää on Malagassa miellyttävä ympäri vuoden ja lentolippu reitille Helsinki-Malaga on hyvä valinta milloin hyvänsä. Talvi- ja kevätkuukausina päivälämpötilat vaihtelevat viidestätoista asteesta noin kahteenkymmeneen asteeseen päiväaikaan ja elohopea ei laske yölläkään alle seitsemän asteen. Kesäkuukausina toukokuusta lokakuuhun matkailija saa yleensä nauttia 25-30 celsiusasteen lämmöstä ja pehmeänlämpimistä öistä. Matkaa miettivän on kuitenkin syytä muistaa, että Keski-Euroopan lomakuukausina aurinkorannan alue on täpötäynnä turisteja ja siis ajoittain erittäin ruuhkainen. Lisäksi hinnat ovat kesäkuusina huipussaan ja välillä on erittäin kuuma, joskus jopa 40 celsiusastetta. Halvat lennot Helsinki-Malaga löytyvätkin usein juuri syksyllä tai talvella, jolloin kelit ovat suomalaisittain yhä varsin miellyttävät. Alueella pärjää kohtalaisesti englannin kielellä, mutta peruskäsitteet kannattaa opetella espanjaksi

Tilaa ilmaiseksi, niin saat uusimmat matkustuspäivitykset.
Klikkaa Salli, kun ilmoituksista kysytään.