Selaimesi on vanhentunut!

Lataa ajantasainen selain nähdäksesi tämän sivun oikein.

Päivitä selaimeni nyt

Halvat Lennot Helsinki - Amsterdam

Valitut päivämäärät eivät välttämättä anna tuloksia COVID-19-viruksen vuoksi. Pyytäisimme vaihtamaan päivämääriä.
Valitse lähtö
  • Viimeisimmät haut
Valitse saapuminen
  • Viimeisimmät haut
{{ weekDay }}
{{ panel.label }}
Etsitkö yksisuuntaista lentoa?
{{ fromDate | dateToDayNumber }}

{{ fromDate | dateToMonthName }}

{{ fromDate | dateToDayName }}

{{ flexibleFromDateLabel }}
{{ option.label }}
?
{{ flexibleToDateLabel }}
{{ option.label }}
Luokka ja matkustajat
Luokka
Turistiluokka
Saatavilla vain Economy-luokassa
Matkustajien määrä
Aikuiset
{{ adults }}
Lapset
{{ children }}
Pikkulapset
{{ infants }}
  • Vertaile:

Lentotarjoukset Helsinki - Amsterdam

Löydä viime hetken tarjous tai edullinen lento Helsinki - Amsterdam!

Norwegian Air International
ma, 18.03 (HEL) Helsinki -> (AMS) Amsterdam
Suora
Norwegian Air International
su, 24.03 (AMS) Amsterdam -> (HEL) Helsinki
Suora

Hinta löydetty 2 päivää sitten
Mistä 146 €
SAS
pe, 12.04 (HEL) Helsinki -> (AMS) Amsterdam
Suora
SAS
to, 18.04 (AMS) Amsterdam -> (HEL) Helsinki
Suora

Hinta löydetty 14 päivää sitten
Mistä 161 €
Lufthansa
ke, 13.03 (HEL) Helsinki -> (AMS) Amsterdam
Suora
Lufthansa
ti, 19.03 (AMS) Amsterdam -> (HEL) Helsinki
Suora

Hinta löydetty 3 päivää sitten
Mistä 164 €
SAS
pe, 31.05 (HEL) Helsinki -> (AMS) Amsterdam
Suora
SAS
ti, 04.06 (AMS) Amsterdam -> (HEL) Helsinki
Suora

Hinta löydetty 7 päivää sitten
Mistä 166 €
SAS
to, 11.04 (HEL) Helsinki -> (AMS) Amsterdam
Suora
SAS
su, 14.04 (AMS) Amsterdam -> (HEL) Helsinki
Suora

Hinta löydetty 13 päivää sitten
Mistä 167 €
SAS
ke, 10.04 (HEL) Helsinki -> (AMS) Amsterdam
Suora
SAS
su, 14.04 (AMS) Amsterdam -> (HEL) Helsinki
Suora

Hinta löydetty 7 päivää sitten
Mistä 170 €
SAS
ke, 05.06 (HEL) Helsinki -> (AMS) Amsterdam
Suora
SAS
to, 06.06 (AMS) Amsterdam -> (HEL) Helsinki
Suora

Hinta löydetty 12 päivää sitten
Mistä 173 €
SAS
ma, 25.03 (HEL) Helsinki -> (AMS) Amsterdam
Suora
SAS
to, 28.03 (AMS) Amsterdam -> (HEL) Helsinki
Suora

Hinta löydetty 7 päivää sitten
Mistä 174 €
Miten saamme tässä näkemäsi tiedot? Huomaathan, että tarjoamme verkossa vertailupalvelua, ja kaikki sivustollamme näkyvät tiedot sekä hinnat palveluja ja/tai tuotteita koskien ovat kolmansia osapuolia edustavien kumppaniemme tarjoamia. Pyrimme parhaamme mukaan näyttämään sinulle ajankohtaista tietoa, mutta huomaathan, että emme ole vastuussa julkaistujen tietojen täydellisyydestä tai tarkkuudesta. Tarkistathan siis kaikki kumppaniemme sivustolla olevat ehdot huolellisesti ennen varauksen tekemistä. Tutustuthan käyttöehtoihimme saadaksesi lisätietoja. Lue lisää

Suosituimmat lentoyhtiöt kohteeseen Alankomaat

Lentoyhtiöt, jotka tarjoavat lentoja Helsinki - Amsterdam

Lentolippu reitille Helsinki - Amsterdam

Alankomaiden suurin kaupunki tunnetaan myös ’Pohjoisen Venetsiana’ kaupunkia joka puolella halkovien kanaalien ja niiden ylitse kulkevien siltojen vuoksi. Kanaaleja Amsteramista löytyy satoja kilometrejä ja niiden tavaton määrä tavallisesti yllättää kävijät ennakkotiedoista huolimatta. Paras tapa saada ensikosketus kaupunkiin onkin käydä kanaaliristeilyllä vesibussilla tai pikkuveneillä ja ihastella värikkäästi maalattuja, tiiviisti rinnakkain rakennettuja taloja. Kanaalit ja sillat piirtyvät iltaisin esiin kauniisti, sillä sillat on usein valaistu monin valoin ja kanaaleissa on runsaasti valaistuja asuntolaivoja pienistä parakkimaisista veneistä suuriin, entisiin proomuihin kukka-asetelmineen ja rantaportteineen.

Lennot Amsterdam

Kukat ovat alankomaalaisille tärkeässä asemassa ja Singel-kanavalta löytää päivittäin maailman suurimman kelluvan kukkatorin, bloemenmarktin. Kukkatoria on pidetty jo vuodesta 1862 ja kaikki myytävät kukat hollantilaisista tulppaaneista erikoisempiin sisäkukkiin ovat esillä kelluvilla proomuilla. Parhaillaan kukkaloisto on keväällä, mutta joulun aikaan torilta löytyy kukkien lisäksi kuusia ja havuasetelmia. Tästä osasta Singel-kanavaa löytyy myös paljon muistoesinekauppoja.

Vesiltä käsin saa kaupunkiin erilaisen näkökulman, jota voi täydentää kävellen tai vaikkapa pyöräillen, sillä Amsterdam on erityisen pyöräily-ystävällinen. Lähes joka puolella on pyörille omat kaistansa, pyöräparkkinsa ja liikennevalonsa, ja autoilijatkin kunnioittavat pyöräilijöitä aivan eri tavalla kuin monessa muussa maassa. Kaupungilla on hauska bongata taidokkaasti maalattuja pyöriä ja niiden mielikuvituksellisia koristeita.

Amsterdamissa on kymmeniä museoita, joista tunnetuimpia ovat Van Gogh -museo ja Anne Frank Huis -talo. Van Gogh -museossa on esillä kuuluisimman hollantilaisen taiteilijan, Vincent Van Goghin, suurin taideteosten kokoelma, yli 200 taulua ja 500 piirrosta. Jälkimmäisessä Anne Frank Huisissa voi tutustua taloon, jossa nuori juutalaistyttö kirjoitti tunnetut muistelmansa piileskellessään natsien juutalaisvainoja.

Kahvilla voi pistäytyä jossakin Amsterdamin kahvilakulttuurille ominaiseen ’ruskeaan kuppilaan’, joiden nimi tulee ajan ja tupakansavun patinoimista pinnoista. Perinteisistä kahviloista käytetään usein myös nimeä eetcafe, ja kahvin lisäksi ne tarjoilevat edullisia ruoka-annoksia. Eetcafeita ei pidä kuitenkaan sekoittaa ’coffee shop’ -kahviloihin. Nämä jälkimmäiset ovat kannabiskahviloita, jotka myyvät marijuanaa kahvilassa poltettavaksi. Tupakointi on yleensä näissä kielletty, mutta pelkkää kahviakin saa ostaa, kunhan on täyttänyt 18 vuotta.

Halvat lennot Helsingistä Amsterdamiin voi varata kätevästi Jetcostin verkkosivun kautta, jossa nopea hakukone auttaa juuri sinulle parhaiten sopivan lennon löytämisessä. Sivuilla voi myös verrata aikatauluja ja eri päiville löytyviä lentohintoja parhaan vaihtoehdon valitsemiseksi. Täällä on helppo tehdä uusia varauksia samoille reiteille tai uusiin matkakohteisiin ympäri maailmaa. Reitit ja lennot voi etsiä ja varata Jetcostin verkkosivun lisäksi nyt myös laitteelle ladattavan app-sovelluksen kautta. Sovelluksen voi ladata älypuhelimelleen sopivalta palveluntarjoajalta, kuten iPhonelle App Storesta ja Androidille Android Marketista. Appsilla teet matkavaraukset nopeasti ja helposti, haet lisätietoja matkakohteesta, säilytät tärkeät matkatiedot ja maksat varaukset suoraan kännykältä tai mobiililaitteelta.

Tilaa ilmaiseksi, niin saat uusimmat matkustuspäivitykset.
Klikkaa Salli, kun ilmoituksista kysytään.