Halvat Lennot Helsinki-Barcelona

Lentolippu reitille Helsinki - Barcelona

Barcelonan nähtävyydet ovat Espanjan tunnetuimpia. Kaupunki on erityisesti tunnettu arkkitehti Antonio Gaudín tavallisuudesta poikkeavasta ja ehkä hieman omalaatuisestakin, mutta teknisesti huippuluokkaa olevasta arkkitehtuurista. Hänen käsialaansa on esimerkiksi kaupungille symbolinomainen basilikakirkko, La Sagrada Família. Jättimäisen kirkon rakennustyöt aloitettiin jo 1800-luvun lopulla ja sitä rakennetaan edelleen Gaudín suunnitelmien mukaan. Basilika näyttää erityisen mahtipontiselta yövalaistuksessa hohtaessaan keskellä kaupunkia tornit taivaisiin kurottaen.

Lisää Antonio Gaudín suunnittelemia, sadunomaisin muodoin varustettuja ja erittäin värikkäitä rakennuksia ja virkistysalueita löytyy eri puolilta Barcelonaa. Psykedeeliseltä vaikuttavassa Park Güell -puistossa näkee runsaasti värikästä mosaiikkipintaa ja kiemuraisia pylväitä, ja puiston mäen laelle kiipeävä palkitaan huikeilla näkymillä yli kaupungin.

Halvat lennot Helsinki - Barcelona

Fantasianomaisia arkkitehdin taloja on esimerkiksi Casa Batlló, joka uhmaa kaikkia määritelmiä – paikalliset nimittävät sitä ‘casa dels ossos’, luiden taloksi. Casa Batllón kerrostalon sanotaan kuvaavan Pyhää Yrjänää surmaamassa lohikäärmettä. Katto näyttää lohikäärmeen selältä suomuineen ja parvekkeet ilmentävät sen uhrien pääkalloja. Pastellivärit, värilasi-ikkunat lasimaalauksineen ja mosaiikkiseinät yhdistettynä luurankomaisiin ja kudosmaisiin rakenteisiin antavat talolle taianomaisen, elävän tunteen.

Arkkitehdin viimeiseksi taloksi ennen hänen omistautumistaan La Sagrada Famílialle jäi Casa Milà, jota kutsutaan myös La Pedreraksi, ’kivilouhokseksi’, sen kivisen julkisivun vuoksi. Tämäkin rakennus on ansainnut paikan Unescon maailmanperintöluettelossa.

Montjuïcin tanssivia suihkulähteitä eli Font màgica -spektaakkelia kannattaa käydä ihastelemassa iltaisin torstaista sunnuntaihin, sillä noin tunnin kestävä vesi-valoshow on aivan ilmainen. Matka vaijerihissin kyydissä ilmojen halki Montjuïcin kukkulalle on jo elämys itsessään.

Kukkulalle kulkee kaksi erilaista köysirataa, lyhyempi on Teleféric de Montjuïc, joka kuljettaa ihmisiä Montjuïcin ympäristössä. Ensimmäinen pysäkki on Parc Montjuïcilla, sitten köysirata pysähtyy 1700-luvulta peräisin olevalla linnoituksella, Castell de Montjuïcilla. Viimeinen pysäkki on näköalapaikka Mirador de l'Alcalde. Toinen vaihtoehto on pidempi köysiratahissi nimeltään Aeri del Pont, joka kulkee satamasta rantaviivaa pitkin linnoitukselle.

Montjuïcin rinteillä kohoaa myös näyttävä kansallispalatsi, Palau Nacional, joka rakennettiin vuoden 1929 Maailmannäyttelyä varten. Sen ympärille on rakennettu myös miljoonia kävijöitä vuosittain kansainvälisille messuille keräävä messukeskus.

Kaupungin parhaat näkymät tarjoaakin juuri Mont Tibidabo -vuori, josta yli 500 metrin korkeudesta näkee koko kaupungin ja kauas meren rantaviivaa pitkin. Vuoren laelta löytyy myös roomalaiskatolilainen Sagrat Cor -kirkko (Temple Expiatori del Sagrat Cor). Kirkon vierestä löytyy lähes 7 hehtaarin kokoinen, Tibidabon perinteinen huvipuisto, joka on sekä paikallisten että turistien suosiossa. Se avattiin jo vuonna 1899 ja on eräs maailman vanhimmista edelleen toiminnassa olevista huvipuistoista.

Lennot reitille Helsinki - Barcelona löytyvät nyt myös Jetcostin mobiilisovelluksen kautta. Jetcostin mobiilisovelluksella voi etsiä ja varata lentoja omalla matkapuhelimella tai muulla mobiililaitteella missä tahansa, milloin tahansa. Sovelluksen kautta voi etsiä halpoja lentoja, valita haluamansa matkapäivät ja matkakohteen. Sovellus näyttää vaihtoehdot, jonka jälkeen voi varata lennot ja maksaa varatut liput suoraan kännykästä käsin. Appsin voi ladata esimerkiksi iPhonelle iTunesin App Storesta tai Android-laitteelle Android Marketin sivuilta.

Halvimmat käyttäjiemme äskettäin löytämät hinnat:

Helsinki - Barcelona Vueling 95€ Meno-paluu 03 - 17 Helmikuu Eilen
Helsinki - Barcelona Lufthansa 108€ Meno-paluu 07 - 10 Joulukuu sitten 8 päivää
Helsinki - Barcelona Lufthansa 111€ Meno-paluu 05 - 10 Joulukuu sitten 11 päivää

Edelliset lentohaut<resések Helsinki - Barcelona

Helsinki - Barcelona Lufthansa 261€ Meno-paluu 26 Heinäkuu - 02 Elokuu Tänään 03:47
Helsinki - Barcelona Lufthansa 163€ Meno-paluu 15 - 23 Elokuu Tänään 01:14
Helsinki - Barcelona easyjet 92€ Meno on 18 Lokakuu Eilen
Helsinki - Barcelona Lufthansa 153€ Meno-paluu 14 - 18 Lokakuu Eilen
Helsinki - Barcelona Air Baltic 173€ Meno-paluu 12 - 17 Lokakuu Eilen

Halvat lennot Helsingistä Barcelonaan, Espanjan Katalonian itsehallintoalueen pääkaupunkiin, löytyvät nyt Jetcostin sivuilta. Tämä Espanjan toiseksi suurin kaupunki sijaitsee aivan Välimeren rannalla ja tarjoaa lämpimän ilmaston ja hiekkarantojen lisäksi kiinnostavia nähtävyyksiä historiallisista kohteista modernimpiin rakennuksiin. Barcelona on siis täydellinen kaupunkiloma-kohde, vuoden ympäri.

Säätiedotus alueelle Barcelona
 • Perjantai 19
  Min 24 °C
  Max 28 °C
 • Lauantai 20
  Min 25 °C
  Max 29 °C
 • Sunnuntai 21
  Min 23 °C
  Max 28 °C
 • Maanantai 22
  Min 27 °C
  Max 29 °C
 • Tiistai 23
  Min 27 °C
  Max 29 °C
Ilmasto Barcelona
 • Kylmä
   
   
   
   
  Kuuma
 •  
  Sade (mm)
  Sadepäivät (d)
 • Tammikuu
  9 °C
  47.00
  9
 • Helmikuu
  10 °C
  23.00
  7
 • Maaliskuu
  12 °C
  55.00
  8
 • Huhtikuu
  14 °C
  42.00
  10
 • Toukokuu
  17 °C
  49.00
  10
 • Kesäkuu
  21 °C
  28.00
  7
 • Heinäkuu
  24 °C
  26.00
  5
 • Elokuu
  25 °C
  65.00
  9
 • Syyskuu
  21 °C
  78.00
  10
 • Lokakuu
  18 °C
  84.00
  11
 • Marraskuu
  13 °C
  59.00
  10
 • Joulukuu
  10 °C
  46.00
  10