Me käytämme evästeitä palvelumme toimittamisessa. Jatkamalla verkkosivujemme käyttämistä hyväksyt evästekäytäntömme. Saadaksesi lisätietoja klikkaa tästä OK

Lento BMI

Tietoja yhtiöstä BMI

BMI on yksi suosituimmista lentoyhtiöistä Jetcostin käyttäjien keskuudessa. Edulliset lennot sekä luotettavat ja joustavat aikataulut takaavat BMI lentojen suosion. Jetcostin hakukone hakee ja vertailee yli 250:n netissä toimivan matkatoimiston BMI lentotarjouksia. Matkan pääset kätevästi varaamaan klikkaamalla hakutuloksista suoraan ja ilman välikäsiä matkatoimiston varauspalveluun.

Jetcost on netin monipuolisimpia ja johtavia lentojen, hotellien, vuokra-autojen ja pakettimatkojen vertailusivustoja. Jetcostin hakukone takaa, että löydät varmasti edullisimmat BMI lennot. Tutustu siis tarjolla olevaan lentovalikoimaan, valitse itsellesi sopivimmat BMI lennot, ja varaa matkasi helposti ja nopeasti tuhlaamatta aikaa useilla eri sivustoilla. Helppoa ja kätevää!

Kalusto BMI: 26

Airbus A319 Airbus A319-100 10
Airbus A320 Airbus A320-200 7
Airbus A321 Airbus A321-200 7
Airbus A330 Airbus A330-200 2

Lennonaikaiset palvelut BMI :

Matkatavaroita koskeva tieto (franchising, maksu sallitun ylittävästä painosta) :

Hubi: BMI toimii pääasiassa Lontoo - Lontoo airport (LHR).

London - Heathrow (LHR / EGLL)

16-02-1949

8.2

BMI - Liittyvät yhtiöt ja kanta-asiakkuusohjelmat (frequent flyer program) : BMI on liittynyt Star Alliance. Kanta-asiakkuusohjelma BMI on Diamond Club.

Käyttäjiemme viimeisimmät haut lennolle BMI

Lento

Lentokenttäkoodit

Hinta

Lennon päivämäärät

Lennot Siem Reap Sihanoukville REP - KOS 94€ on 26 Maaliskuu
Lennot Siem Reap Sihanoukville REP - KOS 189€ 09 - 12 Huhtikuu
Lennot Sihanoukville Phnom Penh KOS - PNH 110€ on 19 Huhtikuu
Lennot Phnom Penh Siem Reap PNH - REP 74€ on 09 Huhtikuu
Lennot Siem Reap Sihanoukville REP - KOS 94€ on 12 Huhtikuu
Lennot Phnom Penh Siem Reap PNH - REP 148€ 09 - 12 Huhtikuu


BMI (BD/BMA)

Jetcostin hakukoneen avulla löydät parhaat BMI lentotarjoukset vain yhdellä klikkauksella. Jetcost on koonnut eri matkatoimistojen tarjoamat BMI lennot kätevästi yhteen paikkaan. Sinun tarvitsee vain valita omalle budjetillesi ja aikatauluihisi sopivin vaihtoehto. Varmista siis, että löydät halvimmat BMI lennot vertailemalla Jetcostin avulla eri matkatoimistojen parhaita tarjouksia!